שירשור מזל טוב לנדב!!!!!!!!

שירשור מזל טוב לנדב!!!!!!!!

לנדבה מחר יומולדת אבל אני ליפתוח לו שירשור עכשיו כי טלה מאיים ליפתוח לפניי ;; אז אמ........ שתיהיה לך שנה מלאה באנימה,מנגה,שוג'ו איי,ביאקורנ,יורוסוי,איצ'ירוקיה,ובמירוקו סאמה!!!!!!! והמירוקו אומר... "מזל טוב!!!!!!!!!!!" אוהבתאותךנאדי><

nadav chan

New member
תודע על השרשור

ועל התמונה הסגידתית יאי רנג'י סאמה כלכך סגיד לא...יכול...חייב...לחבק!!!

יווווווווווו איזה כיף!!!!!!../images/Emo94.gif

זו הפעם הראשונה שאתה מחבק אותי!!!!!!!!!!

RaVeN IYI

New member
נדי מזל טוב D:~

ונשתדל לבוא ^^~ אה כן '-' יובל~~~~~~ הוא חיבק אותי חזקחזק בכנס אימהקון ואותך לא !!11 P: |מגיע| X3

לבנדר א

New member
יומולדת שמח! ../images/Emo65.gif ../images/Emo213.gif ../images/Emo77.gif

בן כמה אתה? 00; מזל טוב! עוד 100 שנים של אושר ושנדע רק טוב טפו טפו טפו. D: שתזכה להיות גדול וחזק ולראות הרבהרבה בליץ' כי זה טוב. ^___^ קבל תמונה של בישית. 3>

shui chan

New member
צסך וןה

סתם סתם XD מזל טוב P< [כל אות התחפשה לאות שמימינה XD - היה לי פחות מידי פורים השנה] אניווי.. המון המון מזל טוב :) ושתזכה להגשים את כל חלומותיך~

BlackEyedSpirit

New member
מזל טוב נדב ~~

תמשיך להיות צ'יבי קטן וחמוד ~ ולאהוב את רנג'י ~ למה ? ~ כי רנג'י זה טוב ~ נכון ? ~ יופי . ~

Fay Wood

New member
מזלטובב~~ ^____^ ../images/Emo168.gif

אתה צ'יבי קטן וחמוד~ ;.; אזאז, שיהיה עד 120 וכל הבולשיט הרגיל, ושימשיך להיות לך שיער כזה יפהה~~ ושתמשיך להיות כאאזה צ'יבי קטן~ ^____^ ואני אחזור לישון עכשיו *שיעולרצחני* ;;

Rukia nik

New member
יאאא..

תודה!
הנה: [email protected]

Violettecat

New member
מזל טוב! ../images/Emo140.gif

אתה באמת אחד מהאנשים הכי מקסימים בפורום, ונחמד שאתה כאן! שיהיה לך המון מזל טוב עד 120 ושכל משאליותייך יתגשמו! יום הולדת שמח!

למעלה