שירשור מזל טוב לנדב!!!!!!!!

Envious

New member
XDD אמג גם אני רוצה את התיקייה

שלי .. תביאי את המסנג'ר מחקתי מלא אנשים כי הייתי בקריזה XD

cRitiCaL KitTy

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

כן כן, חיכיתי עד חצות...^^" אז אז אז מזל טוב!!!!!!! ואממ אני גרועה בברכות אז אני אביא לך תמונה יפה יפה יפה של רנג'יD: איך זה?(אם אתה לא אוהב אתה אומר לי ואני שמה אחר... אלוהים יודע שיש לי מספיק...@@) אני כלכך מצטערת שאני לא אוכל לבוא ליומולדת;~; אבל אם אני מפסידה שעות לימודים ואין לי אישור מהרופא שהיה לי חום אז מאיימים עליי בהקפאת ציונים ויום שישי זה היום שאני הכי נוטה להבריז ממנו...@@ אין טעם לנסות להבין את הג'יבריש הזה...

Mrs Puff

New member
אאעעע! מזלטובב! ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

נמ.. המונמהון מזלטוב וכאלה
בן כמה אתה? ראיתי אותך בכנס? מעו~

inuyasha girl

New member
מזל טוב ^^ ../images/Emo84.gif

נדבבב מזל טוב ^^ איזה גדול אתה ^^ יש לך בת מצווה חחחחח אני מאחלת לך את כול האושר בעולם ושצביא לי מאנגת דימון דיירי 2 אל תשכח ;) אז... מזל טוב ^^

nadav chan

New member
כול מי ששואל לבוא לדיזינגוף

ביום שישי אבל אולי זה זז ל חמישי אז לא בטוח אבל כרגע זה שישי בבוקר

ShuNka

New member
יהה לא איחרתי 3:

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 בפעם הראשונה שראיתי אותך ישר הבנתי ש... .. אתה צ'יבי בהכחשה!!!!!!!!!!!!111123 ואתה נחמד
ויש לך בת מצווה י.י רוצה צ'ק? D: אין לי פנקס צ'קים ._. מקווה שאוכל לבוא למפגש ושיהיו לך עוד הרבה שנים מלאות ברנג'י, שוג'ו איי .. ותזהר מיורי זה לא טוב לבריאות >< .. ואל תשכח לחייך

nadav chan

New member
אנשימים תודע על התמונות

אני מקווה שלכולכם יהיה זמן לבוא ובקשר לצ'ק אז לא ניראה לי בגלל שהמשפחה הביאה לי 1050 שקל וזה ממשיך לזרום אז אני מפחד שזה יתפוצץ אז בבקשה בלי צ'קים

למעלה