שירשור מנועים

• פותח הנושא YHS
  • פורסם בתאריך

ronenec

New member
"שימי תבורי" לא צולם בנתב"ג...?

המקום מאוד מוכר לי... זה נראה לי כאילו התמונה צולמה מהמגדלון הישן של מגדל התיאום ואני זוכר שאת התמונה הזאת העלה יוני עינב כשקבוצת כדורסל מרוסיה באה לארץ לפני שנה או כמה חודשים...

YHS

New member
../images/Emo4.gif נו באמת...

היה קשה מאד לכבד את השירשור ולהשאיר אותו כשירשור מנועים? את הדברים השטותיים הללו היה אפשר להכניס בשירשור נפרד. פותחים פה שירשורים על דברים טפשיים בהרבה. יום טוב....

ora506

New member
אני לא אוהבת להשאר חייבת....

שרשור המנועים היה כ"כ משעמם דהוי ממוחזר וחסר ברק,שהורגש צורך לשדרג אותו לשרשור יותר מעניין,לבקשתו של דני.זה מה שיפה בפורום,מתחילים בעניין אחד ומגיעים למשהו שונה לגמרי אך הכל קשור בקשר מסויים,תלמד ותפנים.ושוב תודה על התייחסותך לחומר המתפרסם,והצעותייך לסדר....

MrHankeY

New member
אם הוא דהוי ממוחזר וחסר ברק

אז למה לנסות "להחיות" את מה שלטעמך פג תוקפו? אני אישית אהבתי את השרשור..

YHS

New member
כל הכבוד לך, אני מודה לך בשם העם

היושב בציון. מחד, על הערכותיך מלאות החוכמה לרמתו של השירשור ומאידך על על תרומתך רבת החסד לרמתו של פורום זה. ובבנין ירושלים ננוחם.

ora506

New member
למטבע יש שני צדדים.....

דעתך המלומדת,שווה בדיוק,ולא טיפה יותר,לדעתי. כך יצא,שדעתי על החומר שלך,זהה באופן מקרי לדעתך האישית על חומרי.... אבל אני לא מתיימרת לעשות סדר חדש בפורום,ואני מייצגת רק את עצמי ולא את כל ה"עם היושב בציון".ואתן לך טיפ...זוהי בסה"כ במה וירטואלית,אז תוריד ציפיות,אתה בא לי לא טוב.....

תשתי כוס מים קרים ותרגעי

למרות שלא שמרת על "כבוד השרשור" (!), רציתי להודות לך על החייאת השרשור המשעמם. לא צריך להתרגש ממי שמתנהג כמו ילד קטן שגנבו לו את השרשור.

ארזS

New member
עוד כמה מנועים

הנה אחד של ג'מבו השייך ללופטהנזה D-ABVL בנתב''ג מיד לאחר הנחיתה, המנועים עדיין פועלים.

ארזS

New member
עוד אחד, וזהו...

G-BNWV Boeing 767-336ER של בריטיש איירווייס, בנתב''ג.

למעלה