שירשור ....מפגש קדרות

Master Stav

New member
שירשור ....מפגש קדרות

בתוכנית: חברים טובים ותיקים וחדשים, אוכל מגוון וטעים מס' שעות של כייף והנאה. תזכורת מה מביאים: • תבשיל/סלט/תוספת/קינוח כל אחד לפי מה שהודיע. • שתיה קלה לפי בחירתכם: יחיד – בקבוק אחד, זוג ועלה 2 בקבוקים. • מי שיש פלטה חשמלית לשמירת האוכל חם. • עלות: 15 ₪ לאדם. • חובה להביא!!! הרבה מצב רוח טוב ותיאבון בריא. מפה יתכבדו החברים והחברות .....לספר לנו ...בין עם בקישור לבלוג בין עם בקישור לאלבום .... ( לא לשכוח לשלוח אלי את התמונות בכדי להרים עוד אלבום פורום ) בין עם במה היה שם בתיאור קליל ....וכמובן ...לא לשכוח !!! מתכון ....
 

Master Stav

New member
קדרה מתוקה....עם ערמונים

החומרים הדרושים : 2 קילו בשר צוואר ( ברזילאי ) 5 בצלים 0 1 ברצועות 4 ברבעים ) ראש שום קלוף וחצוי 3 גזרים בטבעות חצי כוס רכז רימונים ( טבעי ללא סוכר ) 1 קישוא ענק חתוך לחצאי עיגולים שורש פטרוזיליה (3) שורש סלרי אמריקאי כוס צימוקים כוס שיזיפים שחורים מגולענים 300 גרם ערמונים קלויים 2 כוסות יין אדום ייבש ( השתמשתי במרלו ) 9 פטריות יער גדולות שלמות ( טרי טרי טרי !!!) אופן ההכנה את הבשר חתכתי לקוביות גדולות הזהבתי את רצועות הבצל והוספתי את הבשר מניח לו להיצרב מצד אחד .... ממליחים מפלפלים לפי הטעם מוסיפים את רכז הרימונים מוסיפים את השום ומערבבים מעט עד אשר יוצאות בועות קצפיות אפורות ויפות מהבשר מוסיפים את שאר המרכיבים למעטו הפטריות מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ....ומחכים 3 שעות חצי שעה לפני הסיום מוסיפים אתה פטריות מלמעלה סוגרים את המכסה וממתינים על הטעם ....ובכן אלו שהייהו במפגש יטעמו ויחוו דיעה
 

גלית 1967

New member
../images/Emo127.gif אכן זה היה מעולה-וכל מה שטעמתי../images/Emo20.gif

היה משובח+החברה+להכיר אנשים חדשים. הפורום הזה נכנס לי למעודפים. תודה
 
היה כיף!

עוגת סופלה שוקולד - רוני ונציה (טובה גם לחולי צליאק, פסח ושות') ============================================ מצרכים: 6 ביצים (להפריד) 1/2 כוס סוכר 200 גרם שוקולד 200 גרם חמאה הוראות הכנה: 1. מקציפים חלבונים עם קורט מלח 2. מקציפים קלות חלמונים עם חצי כוס סוכר 3. ממיסים את השוקולד עם החמאה. 4. מאחדים את השוקולד והחמאה עם החלמונים 5. מקפלים את תוצרי שלב 4 לתוך קצף החלבונים. 6. אופים כ 45 דקות ב 150 (לא טורבו!) ועוד כ 15 דקות על 165 . העוגה צריכה להיות יציבה ובנעיצת קיסם - פירורים יבשים בלבד. העוגה צונחת קלות אחרי יציאתה מהתנור. מפדרים באבקת סוכר <נסיונות לצפות אותה בגנאש הניבו עוגה מתוקה מדי> טיפ: לאכול בטמפרטורת החדר. את השאריות להכניס למקרר. לאחר קירור לעוגה יש מרקם דומה לבראוניס.
 

Master Stav

New member
אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מלא .

ואני חושב שזה די מסכם את המצב של כל אלו שהיו במפגש הקדרות ..... 11:30 החברה מתייצבים עם סירים עטופים במגבות, פלטות חשמליות קינוחים ובקבוקי שתייה, משפחת הלובסטרים של א פרח אני ופאולינה יחד עם גרגר ועזרה של עזרא מהשומרים על המקום סידרנו שולחנות כיסאות ופינת יצירה לילדים .... תלינו את שני שלטי הפורום האחד בחוץ ואילו שני בתוך האולם ... סידרנו מייחם , קומקום והפעלנו את הפלטות ומה שנשאר .....זה לאכול .... היה שם מכל טוב ....תבשילי קדרה שעשו חשק לאכול עוד ועוד ....ועוגות ....שאתוהים תעזור כי בקושי היה מקום כבר .... שלא נדבר על ליקרים מבית א פרח וגרגר שעשו את כולם שמחים .... כלש כן השפריץ.שפתאום הגיע כאילו משום מקום
וכול אחד ואחת מהחברות והחברים שהביאו את מטעמים מתבקש לשרשר את הדברים הטעימים עליהם הוא/היא אחראי/ת...תמונה + מתכון ....
 

gils33

New member
אוי ויויויויויויי איזה כיף../images/Emo6.gif

איזה תענוג,איזה מפגש,איזה אוכל,איזה אנשים,חזרנו מפוצצים לגמרי מבלי יכולת לזוז. הילדים נהנו בטירוף. זה המקום לומר תודה
רבה לא.פרח המקסימה ולסתיו שארגנו את המפגש המעולה והטעים הזה. תודה לסתיו על היצירות לילדים וזו רק תמונה אחת של הלחמים כדי להוריד לכולם ריר - חכו עד שתראו את האוכל האמיתי.
 

gils33

New member
אז מה היה לנו שם? במתכון....

מה היה לנו שם?: 2 בצלים 5 שיני שום חצי לוף - פרסה בזילקום 2 קישואים 2 בטטות 2 תפו"א 2 קולורבי 2 גמבות 1 עגבניה כוסברה למי שאוהב חתיכת שפונדרה נאה כמובן לרוטב: 2 רסק עגבניות כף אבקת מרק פפריקה מלח פלפל כף אבקת מרק בצל חצי כוס מים רותחים אז ככה: מטגנים את הבצל עד להזהבה,מוסיפים את הרוטב ואת הירקות לאחר שחתכנו אותן לקוביות גדולות ויפות,מוסיפים את הבשר וארבע שעות על האש מביא לתוצאה הבאה:
 

gils33

New member
שכחתי להוסיף

מה לעשות - אני מכין את זה מהראש לאחר רתיחה של הכל מוסיפים 2 כוסות אורז לתבשיל ו2 כוסות מים נוספות ואז מרתיחים שוב
 

א פרח

New member
היה טעים בטירוף../images/Emo3.gif

חחחח הצלחת להאכיל את סתיו בבטטה והוא לא הרגיש
 

gils33

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא ידעתי שהוא לא אוהב - העיקר שהיה לו טעים.
 

ayeletba

New member
נראה לי שפספסתי משהו גדול..

רק עכשיו הבנתי שהיה מפגש (זה מה שקורה שנעלמים מהפרדס קצת..נו נו נו). שמחה לשמוע חוויות
 

ללידי

New member
כן ספרו,מחכים לתמונות

אצלנו כולם מנוזלים משופעים כמו שנאמר... אנחנו והצוציקים ממש שמייח עוד חשבנו שעד הדקה התשעים כלומר אתמול עוד נצליח להשחיל את עצמנו ...
 
למעלה