שירשור משחקים ושאלונים

../images/Emo41.gifכבר שמהה..../images/Emo3.gif

יש לי שאלוןן.. הוא לא 200 שאלותת.. וגם לא 100... אז אני שמהה

../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifשאלון../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif

שם: גיל: אתר מועדף: פורום מועדף: כיתה: צבע אהוב: מקום מגורים: חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: האם אתה מעשן?: תוכנית טלויזיה שווה: תוכנית טלויזיה שנואה: מורה אהובה: מורה שנואה: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: בית ספר: אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: מזל: אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: בן\בת: מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אני חושב שפוליטיקה זה...: ולעומת זאת מוזיקה זה...: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:

../images/Emo41.gifעונה לעצמיי../images/Emo178.gif

שם
ספיר גיל
עוד 3 חודשים 12 אתר מועדף
אמממ.. www.beli40.tipo.co.il פורום מועדף
מה אני עושה פהה? ברור שפורום
גיים בויז
כיתה
ו'2 צבע אהוב
תכלת וסגול מקום מגורים
ראש העין חושב שעישון זה
לא בריא! איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?
שזה הורס ת'כליות ואני ראיתי תמונה של איש שמת מיזה וכ-ל הכליות שלו שחורות!! זה היה כזה מ-געיל!! האם אתה מעשן?
לא! תוכנית טלויזיה שווה
"השיר שלנו"
תוכנית טלויזיה שנואה
"העלובה" [[האלופה]] ו"הפליציה" [[השמיניה]] מורה אהובה
המחנכת-נירה מורה שנואה
המחנכת של אחותי-חווה
מקצוע אהוב
מתמטיקה שליטעעעע!!
מקצוע שנוא
גאוגרפיההה
בית ספר
מעניין אותכם כל כךך?
אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?
אממ.. נועה, עדן.. יפעת.. מזל
דלי אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה
ד ג י ם
איזה תכונות טובות את חושב שיש לך
אינלי מושגג.. שאל את החברים שליי
איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך
כנ"ל בן\בת
בנות שליטעעעע!!
מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה)
ברור שלהשאר בת!! בנות הן עדינות [[לא תמיד]] ובנים הם פראיים!! [[לא תמידד]] אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו?
אמממ.. כשיהיה לי אני אחליט
לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?
אמממ.. אני לא רוצה לחכות!! אני רוצה להשאר בגיל שאני עכשיו ת-מידד!! עוד 10 שנים אני אהיה...
מה אני מגדת עתידותת??
אני רוצה להתחתן בגיל...
גג 20
אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')
לא רוצה לשרת בצבאא!! אני עושה שרות לאומיי
אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...
לא רואה!! כי זה לבנים
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...
אממ.. "אמי" היה הכי יפהה
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...
שחקן- רן דנקר כפרעליו!
שחקנית-אניה בוקשטיין יפשלי
המספר האהוב עליי הוא...
14
הצבע האהוב עליי הוא...
לא שאלתם את זה? האדם שאני הכי אוהב הוא...
ליאורי
חברת הסלולרי שלי היא...
סלקוםם.. אבל אני עוברת לפלאפוןן
אני חושב שפוליטיקה זה...
משעמם בטירוףף!! וגם וירטואליי
ולעומת זאת מוזיקה זה...
זה קצב!! שמחהה!! גיים בויז!!
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)
שמאל שמאל שמאל!! אני כותבת ביד שמאל!!!!! להלהלהלהה נענענענענע!! המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...
בחדר שליי
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...
אינלי שמץץ
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...
ציבעוני
אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...
אינלי
המיטה שלי היא בגודל...
היא מיטה זוגית!! ואני ישנה לבדד שםם
אני מחכה לאושרי
מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...
אממ.. 9

עונה :]../images/Emo210.gif

שם: רותם. גיל: 15 אתר מועדף: וואלה פורום מועדף: גיימבויז , נינט. כיתה: ט' צבע אהוב: אדום . מקום מגורים: חדרה . חושב שעישון זה: לא בריא. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: להראות להם שמי שמעשן הריאות שלו הופכות לשחורות עם השנים |: האם אתה מעשן?: לא תוכנית טלויזיה שווה: השיר שלנו , פעם בחיים . תוכנית טלויזיה שנואה: נשיונאל גאוגרפיק וכל מה שקשור לזה |; מורה אהובה: מחנכת . מורה שנואה: מורה לגיאוגרפיה. מקצוע אהוב: לשון והבעה , ספרות . מקצוע שנוא: גיאוגרפיה. בית ספר: תיכון חדרה. אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: ליטל , מורן . מזל: דגים . אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: לא הייתי משנה . איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: חברותית , מסודרת? XD איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: עצלנות !! בן\בת: בת . מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): להישאר במין שלי. אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו: |; לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: 20 עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 25 P: אני רוצה להתחתן בגיל...: 24 . אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') שנתיים . אני רואה/לא רואה מונדיאל כי : כדורגל זה לא מעניין . הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השיר שלנו השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: מיה דגן המספר האהוב עליי הוא...: 8 הצבע האהוב עליי הוא...: עוד פעם? א ד ו ם ! . האדם שאני הכי אוהב הוא...: דורין . חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: מעניין במידה מסוימת. ולעומת זאת מוזיקה זה...: הדבר שאני חייה עליו 33> . את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) - ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי . הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ואן גוך? :O ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: לבן , תכלת , שחור. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לא יודעת. המיטה שלי היא בגודל...: מספיקה כדי שאני אוכל לישון בה P: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: ר ו ת ם א ס י י ג - 1,2,3,4,5,6,7,8,9 . 9

../images/Emo41.gifנכון שכתבת על הפורום מועדף?

אז בפורום של נינט את לא כותבת וגם לא אורןן!!

אורן כן כותבת , גם אני../images/Emo210.gif

אני פחות , אם תסתכלי טוב את תיראי גם תכינוי שלי P:

../images/Emo95.gifע ו נ ה ../images/Emo3.gif

שם: דילב גיל: 15 וחצי תכף אתר מועדף: אממ.. שין
פורום מועדף: גיים בויז ואביחי לוי
כיתה: ט'3 צבע אהוב: חום וורוד ב י ח ד
מקום מגורים: קריות חושב שעישון זה: ז ב ל איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אין לי מושגג האם אתה מעשן?: לא
תוכנית טלויזיה שווה: אממ יש כמה: סוד של אהבה, השמיניה, נולד לרקוד וגומרות הולכות
תוכנית טלויזיה שנואה: אממ.. חדשות
מורה אהובה: כוכי
מורה שנואה: יוליאנה לספורט ררר שמננה מסריחחהה
מקצוע אהוב: אממ.. תנ"ך ו...התחלתי לאהוב קצת היסטוריה כי היו לנו שני מבחנים ואחד קיבלתי100 והשני 87
מקצוע שנוא: ספורט ו.. פיסיקה 8{ בית ספר: שקד אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: אממ לא הייתי רוצה לשנות שם אני אוהבת ת'שם שלי
מזל: ב ת ו ל ה :]] אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: לא משנננה
איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: אממ.. אם אי אוהבת אז זה ע ד הסווף! ויודעת לשמור סודות! ועוזרת... :] איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: אממ עצלנית בעיקר
בן\בת: בת
מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): אייככסס ב ר ו ר שבת!!!
אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? את אביחי בלבד
לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: 17
עוד 10 שנים אני אהיה...: אממ... דוגמנית בע"ה
אני רוצה להתחתן בגיל...: 22 בע"ה אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): אע!? אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... אני לא מתה כדורגל
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: רובי, תשוקת הנצים ומישהו שומר עלי השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: אממ.. ורד פלדמן :]] ועדי הימלבלוי :]] המספר האהוב עליי הוא...: 2 הצבע האהוב עליי הוא...: ורוד וחום ביחד! האדם שאני הכי אוהב הוא...:
אביחי
המשפחה והחברים
חברת הסלולרי שלי היא...: סללקום :p אני חושב שפוליטיקה זה...: בעעעע8{ ולעומת זאת מוזיקה זה...: ח י י ם
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד): ממההה?!
אהה חח ניבהלתי ביד ימין
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדר שלו
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: מה אני מבינה בזה!?
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: חום והכל :] אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אנערףף המיטה שלי היא בגודל...: של היפופוטםם חח מה זה השאלות האללה מיטה רגייללה מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:9 ביחושית ל ו י

חחחחחחחחחחחח אני סללבבב ואתם?!

ל א
נכון רוותתםם? XD חחחח
אני מופיעה בגוגל תמונות אביחי לוי ואתם?! ממש ל א
נכון נכון?!?!

דילב..

ואיי איזה תמונה מעלפת.... יצאת מה זה יפה בתמונה... אוהבת אותך! מריוש..מריה סנדלר.

עונה....

שם:מריה סנדלר. גיל:13 אתר מועדף:אין.. פורום מועדף:פורום גיים בויז 1417 כיתה:ז צבע אהוב:סגול וכחול. מקום מגורים:אשקלון. חושב שעישון זה:דבר מגעיל!וסתם עושה רע לגוף. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:אמ..שעישון גורם לסרטן וכל האנשים שמסביב שנושמים את הריח גם ניפגעים מזה.חוץ מזה לא ניראה לי שהיו מקשיבים לי חחח
האם אתה מעשן?:לא חס וחלילה! תוכנית טלויזיה שווה:יש סידרה...ים של סודות. תוכנית טלויזיה שנואה:אמ....לא יודעת.... מורה אהובה:המורה שלי לספורט אני מתה עליה.אין כמותה!חח קוראים לה קרן חח מורה שנואה:זאתי שבמדעים לא סובלת אותה!קוראים לה גלינה. מקצוע אהוב:אהוב?אמ..קצת ספורט.. מקצוע שנוא:מתמטיקה ואנגלית! בית ספר:מה בית ספר?כיאילו איפה אני לומדת?מקיף ד' אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:אמ...לשום שם!השם שלי הוא מיוחד ויפה חחח... מזל:בתולה. אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:אמ..שום מזל! איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:לפעמים עקשנית,ואוהבת לעזור. איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:ביישנית קצת וזה ממש ממש לא טוב ח.. בן\בת:מה?אני בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):אני מעדיפה להישאר בת! אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו:את כל מה שאפשר.אמ...אותי,את גיים בויז,את המשפחה שלי ושלכן,וכמובן אותכן!חחחח לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:אני מחכה לגיל 18 עוד 10 שנים אני אהיה...:מעצבת אופנה חחח אני רוצה להתחתן בגיל...:אמ..21 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'):אמ...1 שנה.... אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...רואה ברור שרואה חח אני אוהבת כדורגל. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:אמ..כנגד כל הסיכויים. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:בלינדה פרגרין סצ'ואל. המספר האהוב עליי הוא...:7 הצבע האהוב עליי הוא...:אמרתי כבר!סגול וכחול. האדם שאני הכי אוהב הוא...:שרון והמשפחה. חברת הסלולרי שלי היא...:אורנג'. אני חושב שפוליטיקה זה...:דבר משעמם
ולעומת זאת מוזיקה זה...:הדבר הכי יפה בעולם!חחח
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד):חחחח ביד ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:אמ...לא יודעת איך להסביר...חח אמ...חדר שממש ליד הסלון. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:לא מכירה את הציירים ולא מכירה את הציורים חחח ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:אמ..לא יודעת חח...ניראה לי כחול. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:אין. המיטה שלי היא בגודל...:נורמלי חח את רוצה גם שאני ילך לספור בס"מ? מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:11 חח... שבת שלום לכולם! מריה סנדלר.

למעלה