שירשור נוסף של מדונה בצעירותה..

נדב...

התאור הדוקומנטרי יפהפה, שכן תמונה אחת שווה אלף מילים, אבל, אתה חייב להודות שהיא לא יצאה פוטוגנית אפילו בתמונה אחת מתוך 17 תמונות, למה בחרת דווקא את המכוערות?!?!?!

MadonnaFan

New member
היפה והיחידה

מדונה היא בין הזמרות היחידות היום שנראות נהד ולא שופצה מעולם, אם בכלל יש כאלה. חוץ מזה שמדונה היא הכי יפה. היא נראית היום לא פחות טוב מאיך שנראתה אז, ואפילו יותר טוב! חוץ מזה רציתי לשאול אתכם אם אתם תומכים בשיפוצים לצורך מראה חיצוני, אם אתם כוכבים ברמה כזאת ולא נראים משהו. מה דעתכם? אני לא הייתי משתפצת בשום אופן כי אני חושבת שניתוחים צריך להשאיר לרפואה, כי זה דבר לא בריא וגגם עלול להיות מסוכן, וטפשי לעשות את זה רק בשביל המראה החיצוני. במיחוד ניתוחים כמו שבריטני עשתה, בגיל 18! @מעין@ Long Live Madonna

מעיינה....

מאיפה את יודעת שמדונה לא שופצה? אני מתערבת איתך שהיא עברה כבר מיליוני מתיכות פנים וכאלה...אבל היא מוכשרת בצורה לא נורמאלית, וממשיכה להיות סקסית גם אחרי גיל 40, אז אם אלו הניסים שרפואה יכולה לבצע, אז למה לא?!?!?!?

libi k

New member
מדונה טיבעית

אני יודעת שמדונה לא שופצה כי אם היא הייתה משפצת העיתונות הצהובה כבר היתה חוגגת על זה. כי הם יודעים כל צד קטן שלה. וכשאיזה מפורסם עושה ניתוח פלסטי הכי קטן הם כר דואגים לפרסם את זה אז מוכיח שמדונה היא טיבעית. ואני אישית לא תומכת בניתוחים פלסטיים ,אני בת 18 וקשה לי לתאר את עצמי עוברת שיפוץ אז אני ממש לא בעד. what you see is what you get!

Duck-O

New member
אוי באמת!

לא שופצה? איזה שטויות! ברור שהיא שופצה! אנשים עם כל הכבוד היא שופצה וחצי! שיער - צביעה פנים - לפחות מאה מתיחות חזה - לא שיפצה טוב בסדר... מדונה נראית טוב מידי בשביל אישה בת 40 ו..

libi k

New member
טוב מידי? אבל אמיתית

אז היא ניראית טוב ?אז זה רק אומר שהיא מטפחת ושומרת על עצמה. אז היא צובעת שער אז מה ? חצי מהנשים בעולם צובעות נו אז מה ? זה לא נקרה לשפץ. בריטני הדפוקה בגיל 17 כבר צבעה!! הכל אצל מדונה טיבעי כי כמו שאמרתי אם היא הייתה עושה את הניתוח הכי קטן העיתונות הצהובה הייתה עולה על זה . ועובדה שהם לא פירסמו שום דבר על זה!! אז אם אתה לא יודע משהו פשוט :תשתוק!!!

למעלה