ברוכה הבאה
ש שובלית הפשושית New member 3/1/06 #14 היי איזה יפה...(התמונה) יש לך עוד תמונות כאלה? כאילו בלעדיות....
ב ברוש הבובעע New member 3/1/06 #22 אעאעאעאע איזה שלמות אני רואה פה../images/Emo70.gif יאאאא איזה תמונה יאפהההההההההההההההההההההההההההההההההה
אעאעאעאע איזה שלמות אני רואה פה../images/Emo70.gif יאאאא איזה תמונה יאפהההההההההההההההההההההההההההההההההה
O O0o שומרת את ליבי O0 New member 6/1/06 #36 חחחחח לא נראלי שהיא בלעדית כבר..../images/Emo6.gif נראה כיאלו הדביקו לו ת'ראש..
O OoנויoO New member 2/1/06 #4 ../images/Emo45.gifצודקת.... אני מסכימה איתך אושרי הוא מהמםםם כוסון ומושלםםם חח אבל כבר היום 4373873 שרשורים כאלהה
../images/Emo45.gifצודקת.... אני מסכימה איתך אושרי הוא מהמםםם כוסון ומושלםםם חח אבל כבר היום 4373873 שרשורים כאלהה
נ נופר ואדם לנצח New member 6/1/06 #39 אדם המושלם יהה אדם אתה כזהה מושלם וחמודד אתמול הייתי בשיר נולד והוא עשה לי שלום מאוטובוס ואביחי החמוד נתן לי חיבוקקקקקק איזה חמודדדדדדדד ושרון הכוסוןגם
אדם המושלם יהה אדם אתה כזהה מושלם וחמודד אתמול הייתי בשיר נולד והוא עשה לי שלום מאוטובוס ואביחי החמוד נתן לי חיבוקקקקקק איזה חמודדדדדדדד ושרון הכוסוןגם