שירשור על ג'וני דפ

פרפר15

New member
אנו גאים בך

מישהו היה צריך לפתוח שירשור על השחקן המדהים הזה

punk00ache

New member
וואלק אחלה שרשור יצא

צ'מעו רעיון כדי להחיות קצת את הפורום אפשר לעשות רשימה של שחקנים שיש כאן לפחות כמה מעריצות של כל אחד מהן וכל שבוע לפתוח שרשור מפלצתי על אחד מהם עם תמונות, מידע, קישורים וכל מה שבא מ'תם אומרים?

Mrs Bloom

New member
../images/Emo129.gif אממממ...

נשמע לי אחלה רעיון !!! והשירשור פשוט מדהים
!!!

punk00ache

New member
בגלל שאת השרשור של ג'וני

התחלנו בסוף השבוע הזה אז הוא יזכה לעוד שבוע שלם

הגרהS

New member
שבוע הבא קיירה נייטלי ../images/Emo9.gif

גם לה מגיע יחס לה? טוב עדן.. אל תישאלי למה אני ערה בשעה כזאת שאלוהים יעזור לי :\ בקיצור לילה טוב כולם!!! אחלה שירשור תמונות ממש יפות.. ואם יש סיכוי קטנטן ששבוע הבא קיירה עדן תודיעי לי
כי לי יש הרבההההה תמונות שלה if you know what i mean?

Runaway Train

New member
מה?!קירה?!

זה שהיא שיחקה בכמה סרטים מסכנים ועוד סרט אחד מעולה לצידם של שחקנים מעולים זה לא אומר שמגיע לה דבר כזה...הריי מישהו יודע בכלל מי היא? חוץ מפרצוף יפה? אם היא הייתה דומה לאיזה חולירע אף אחד לא היה שם זין עליה!

punk00ache

New member
הפ הפ הפ לא לריב!! חחחחח

שבוע הבא תקראו הודעה מעליכן ממשיכים עם ג'וני כי אין ספק שהוא ה-כובב!! מי זו הקירה הזו?

הגרהS

New member
אווווו אז?? היא שיחחקה בלא

הרבה סרטים.. אבל היא שחקנית מעולה לדעתי,ולא רק בגלל היופי שלה. אם את לא מחבבת אותה זה לא אומר שאחרים לא,למה להיתנפל?? אם הייתי יורדת על ג'וני דפ שלך היית הורג אותי אז מספיק, לא בא לי להתחיל ריב רק הצעה!!! וכול שחקן מתחיל מכמה סרטים ומשם מתגלה ומתפרסם,אולי עכשיו היא עשתה קצת סרטים אבל היא רק שחקנית מתחילה.

Runaway Train

New member
מההה תרגעי אחותי לא התנפלתי עלייייך

את לא יכולה לדעת באיזו נימה כתבתי את ההודעה בכלל...חפיף אני לא חושבת שהיא משהו

Runaway Train

New member
בעצם האמת היא

שהיא משחקת טוב והכל..יפה גם..סבבה אבל לא מהר מידיי להפוך אותה לשחנקית כל כך מעולה?

חחחחחחחחח צודקת

היא כולה עשתה שנ י סרטים ורק אחד מהם ראיתי אבל לפי מה שראיתי לבנתים היא בכלל לא רעה והיא באמת יפה אני מחבבת אותה.

למעלה