אני דווקא מעדיפה אותו כאיש משפחה מאשר כילד רע, כאילו זה מגניב והכל. אבל הוא לפחות סוף סוף מאושר בחיים שלו, ויש משהו שמאוד מושך אותי בגברים כאלה שייש להם מחיבות חזקה כלפי משפחתם. *מחפשת את ג'וני עם הילדים בפארק*
אהבתי יותר את ג'וני כילד רע....אבל תראי הוא התבגר כבר מתישהו זה היה חייב לקרות..מאכזב,כן אבל דיי מפגר לראות את ג'וני בגיל 50 מנפץ זכוכית והורס בתי מלון,לא?
נכון?התכוונת למקרה הזה אם הוא יתקיים,נכון? וברור שהוא צריך לתת דוגמא לילדים שלו! אני רוצה שהם יצאו בדיוק כמוהו! אני עוד יתחתן עם ג'ק! במקרה שג'וני לא ירצה להיות איזה פדופיל נחמד..
Secret Window, Secret Garden- כרגע בתהליכים של צילום עד אוקטובר בקוויבק בקנדה. JM Barrie's Neverland- צילומים הושלמו. עתיד לצאת באביב 2004. Once Upon a Time in Mexico- צילומים הושלמו. עתיד לצאת ב12 לספטמבר. אנחנו נשמע מג'וני דפ בקרוב
הודעה שכתבתי לפני שבוע בערך בפורום סרטים הסבר קצת יותר מפורט...חוץ מהסרט נאברלנד..שיש לי רק תמונות עליו וטיפה מידע שהוא לא בטוח.. ג'וני הודיע גם שהוא מחליט להפסיק לעשן,בשביל השחייה.... גם על זה כתבתי בפורום סרטים אז אין לי כוח לפרט מה אני חושבת,חוץ מזה שהוא ממש השתנה אבל זה ידוע ממזמן.
לפני כמה זמן פורסמו תמונות של ג'וני בעת הצילומים של FROM HELL בקרון שלו סוחב באנגים!!! מסטול למוותתת.. הנה כתוב שזה פייפ..ולא ידוע בדיוק מה הוא סוחב שם,יכול להיות טבק ויכול להיות חום או ירוק...