שירשור עם
כן, הרגל של החיה

מה?????? אתם מדברים שטויות!../images/Emo3.gif

הבסיס הוא התאוריה שתינוקות באים לעולם ע"י חסידות! אם זה מדפיוצר של מישהו אז מצטער שלא ציינתי.

Alexco

New member
זאת הייתה (או שעדיין)

אחת מהיצירות הכי פופולריות באתר במה חדשה

היום בתפוז Live ../images/Emo43.gif

היום ב-20:00 נארח בפורום קהילות סחר חליפין את טלי חייט ותמר ארזי, חברות בקהילת "טאו סנגה". קהילת טאו סנגה היא קהילת מטפלי טאו-שיאצו בין לאומית, שמטרתה להפוך את העולם למקום טוב יותר. בנוסף למדיטציה יומית, עזרה והתנדבות בקהילות מקומיות וכן פרוייקטים בין לאומיים של התנדבות (כגון חפירת בארות בכפרים במלזיה או עזרה לנפגעי רעידות אדמה בהודו), הקהילה מקדמת סחר חליפין בין חבריה כחלק מתפיסת אנרגיית השפע, שהיא העקרון האוניברסלי המניע את העולם. הקהילה משתמשת במטבע מקומי בשם UNI‏. הקהילה פותחת בימים אלו את שורותיה לקהל הרחב, וטלי ותמר יענו על שאלות בנוגע לאגודת הטאו-סנגה, כיצד באים עקרונות הטאו לידי ביטוי בקהילה ופעילויות הטאו-סנגה למען אזרחים בארץ ובחו"ל, לקראת מפגש הקהילה שיתקיים ביום ו' (30.05.2003) בפארק הירקון.
היום בשעה 20:00 בפורום שיט וימאות נארח את רון יפה, בוחן משרד התחבורה-מחלקה לכלי שיט קטנים ומשיטים. רון יפה, בוחן כלי שייט קטנים ושופט תחרויות בינלאומי, יענה על שאלות הגולשים. האגף לכלי שייט קטנים אחראי על רישום ורישוי של אופנועי ים, סירות מהירות, ספינות וכל כלי שייט עד 24 מטר. המחלקה האחראית גם על בחינות לרישוי והסמכה למי שמבקש להוציא רשיונות משיט. חולמים להוציא רשיון להשיט יאכטה ולהפליג סביב העולם? עצי קוקוס, חופים לבנים, איים אקזוטיים, מפרצונים מדהימים. או שאולי בכלל אתם מאילו שחולמים לחצות אוקינוסים? התהליך מתחיל כאן

וואי לא תאמינו מה ראיתתי!!!

בערוץ 2 לכחו את הקטעי הצהרות על הכיבוש של אריק!!! ושילבו את זה בשיר מרצ ניראה לי מהבחירות הקודמות או מלפניהן זה ניראה אשכרה כאילו הוא חבר מרצ

eviv

New member
אני מופתע...

מאוד תמוהה לי כל העניין לא ידועתי שיש חוק שאסור להתחזות למין השני עד היום ידעתי שאסור להתחזות לרופא לפסיכיאטר ולעורך דין מיקצועות כאלו אבל לא ידעתי שאסור להתחות לגבר או לאשה... אני חושב שזה טיפשי ומה עם האנשים שמשנים את מיניותם הם הרי נקראים גברים לא? או נשים כמובן... נראה לי תמוהה מאוד אני מקווה להיכנס לפרטים ואז להגיב טוב יותר...

Elanor Rigby

New member
יש לי שאלה

אם התחזות זו עבירה על החוק, אז למה לא עוצרים את כל הטרנסקסואלים באשר הם?

Alexco

New member
מוריה,

חן התחזתה לגבר ושכבה עם נשים שלא ידעו שהיא למעשה בחורה (לפחות על פי פסק הדין). זאת התחזות. בטרנסקסואליות אין משום התחזות, אלא הגדרה עצמית לגטימית.

Alexco

New member
שמע,

עקרונית גם אני חושב שהיא חפה מפשע. אבל אנחנו מדברים על במידה וכל הראיות עליהן מבוסס פסק הדין נכונות וכדומה, האם זה מוצדק שזאת תהיה עבירה על החוק.

זה בדיוק העניין../images/Emo70.gif

קובי (או חן) לא טען שכרומזומי המין שלו הם XY אלא טען שהוא בחור - הגדרה עצמית לגיטימית לכל דבר. מרשיעים אותו בהונאה על כך שהוא פשוט מימש את זכותו לבחור את המגדר שאליו הוא משתייך... מעבר לכך שייתכן ובכלל לא מדובר בטרנסקסואל אלא בלסבית שלבקשת המאהבות שלה התחזתה לגבר... או יותר סביר, שהבחורות שהתלוננו פשוט נתקלו בלסבופוביה או טרנסקסואלפוביה נוראית והחליטו להאשים אותו\ה בתקיפה מינית... כמו שהודתה אחת מהנערות - וכמובן הטיעון הנצחי: איך לעזאזל הן יכלו שלא לדעת??? להרשיע טרנסקסואל על הונאה זה לשלול מאיתנו את זכותנו להגדרה עצמית - אני אישית מתכוון להצטרף למאבק כנגד זה. (בלי להתייחס כרגע לסעיף התקיפה מינית - שלפי מיטיב הבנתי אגב מבוסס רק על עניין סקס במרמה ולא מדובר על אלימות מינית...)

למעלה