שירשור פרידה מטילטיל ומזרחי

ny22

New member
מנהל
שירשור פרידה מטילטיל ומזרחי

טוב חברים, זהו

טילטיל וזמרחי עזבו אותנו...

הם היו זוג מקסים ומצחיק, שהוסיפו לא מעט טעם למירוץ הזה...
כאן תוכלו לכתוב להם דברי פרידה

רק בקשה קטנה אחת - זהו שירשור פרידה, אז בבקשה לא לכתוב הודעות בסגנון של "טוב שהם הלכו" וכולי...
בשירשור הזה אנחנו באים להיפרד מהם

הדסהש1

New member
בוקר אור היו זוג נחמד, עשו להם קשיים בדרך

עד לדקה האחרונה, גם אי ידע האנגלית היתה לרעתם, היה פרק מלא
רגשות וקשה,

פולספגן

New member
איזה קשיים בדיוק?

אתה משווה את הרבע שעה עיכוב שלהם למשימה שגל וליאל היו צריכים לעשות?
&nbsp
כנ"ל, לגבי החלפת הדלק שהאחיות דואני היו צריכות לעשות כאשר הטעות הייתה של המתדלק ולא שלהן.

DDN

New member
חבל שהלכו

היו מצחיקים. אבל היו זוג חלש בסה"כ.
&nbsp

השורד

New member
שאפו להפקה

הייתי בטוח שכשהם יגיעו אחרונים תופיע "לפתע פתאום" נקודה ללא הדחה. בכל זאת הם הכי מצחיקים עד עכשיו (למעשה - חוץ מ-vova וחברה שלו אף אחד מהזוגים האחרים לא מעניין / מצחיק).
מצד שני מכיוון שממילא המשחק בארץ בנוי על מזל נטו, כולל להעביר משימה לזוגות שלא מצליחים לעבור אותה לבד (ע"ע התימניות בעונה הראשונה) והרבה ערך ספורטיבי אין שם, נשארנו עם הצחוקים אז חבל שההפקה לא שמרה אותם לעוד כמה הדחות קדימה.

25330

New member
חלקנו אותה תחושה-מסקנה, אבל מסיבות מעט שונות

גם אני לא הייתי מופתעת ולמעשה די צפיתי שרון שחר יאמר: "טילטיל ומזרחי, אתם הגעתם במקום ה-------א-ח-ר-ו-ן, אבל..." (ולא: "תצאו מכאן בלי פרס"
). היה לי ברור מראש שכל הסימנים המוקדמים בעריכה נועדו לרמוז שהדואניות לא תודחנה.

לגבי מזרחי וטילטיל קשה לי לחלוק אתך שהם מצחיקים. לי הם נראים בעיקר, לא מאוד חכמים ולא מאוד מרוכזים. אילו התרכזו פחות בלתת שואו ולהגדיר, באמצעותם הופעתם על המסך, את הפלאזמה מחדש, יכול להיות והיה להם קל לחפות על מה שנדמה לי, נראה כמו פערים מנטליים, חברתיים (ביטויי הקנאה בדואניות למשל) והשכלתיים (יכולת תקשורת, שפה - אפילו בקריאת עברית שקדמה את נפילתם: סמבה (בפתח וקמץ) במקום בצירה) חוסר בטחון עצמי ועוד ביחס לזוגות אחרים, או לפחות, חלקם (גם החרדלשיות היו לדעתי עסוקות עם רבי בנימין בזמן שחלקו שכל. ועוד לא אמרנו כלום על צמד כוכבי הצפון: ש"ש). עם-זאת, להתרשמותי, טילטיל, אכן, די רהוט, ידען ויש לו פוטנציאל להצחיק פה ושם. אני בכל אופן חשתי כלפיהם יותר רחמים ופחות צחוק.

בין המצחיקים אגב, הייתי מוסיפה לצד הרוסים, את זוג ההומואים שיודעים לשחרר בין המשימות ולתת שואו מצחיק אבל לוקחים את המשימות ברצינות ונותנים עבודה (כן, גם הדוגמנים, למרות הסלברטאות, באו לעבודה ולא לזרי הדפנה הפזורים לאורך ולרוחב גיאורגיה).

לסיום, המשחק בארץ בנוי לדעתי על "הפקה נטו". זו גם הסיבה שבין שלל הסלברטאים, בנים של, דוגמניות, סתם מקושרים/ות לטילטיל ומזרחי לא היה סיכוי של ממש לשרוד. הם והדוכסים מאילת, המאורסים מאשדוד (יתכן, אף שאני לא בטוחה לגבי מקהלת-מחפרון הצבא הכחול וסולניתו, יפה) נראים כפחות מקושרים וממלאים את המשבצת של "עמך" או "השכנים ממול". מהסיבה הזו לא היתה להפקה סיבה מספיק טובה "לבזבז" נקודה ללא הדחה, "גלגל הצלה וכו'. כמו זוג ה"עמך" מאילת בעונה הקודמת כך מזרחי וטילטיל עשו את שלהם ומבחינת ההפקה יכולים ללכת הביתה.

בליהוק כל-כך צפוף של מקורבים (מזל שהצליחו לביים לפנינה רוזנבלום נפילה-מפילה עוד בהתחלה. אם היא לא היתה רוזנבלום אלא נגיד, תימניה מעקרון ,היד השבורה (או שלא) לא היה סיבה, מן הסתם, למנוע ממנה את המשך ההשתתפות) בשר התותחים אוכל אותה ראשונים. אז אולי "שאפו" שלא שלפו כרטיס הצלה אבל מצד שני השיקולים והליהוק מלכתחילה לא בדיוק מצדיקים שבחים - שלא לדבר על המריחות במירוץ האין-סופי לגרוזיה, טסטימוניס ש"מסבירים" את המציאות במקום להראות אותה כמו שהיא, רצה בועטת ומדברת בעד עצמה, ושיווק, המון שיווק של כל מה שזז או לא, טאבלטים למשל.

ny22

New member
מנהל
האמת, כמה שזה מפתיע גם אני חשוב שמגיע ח"ח להפקה

אפילו שממש אהבתי את טילטיל ומזרחי - אני שמח לראות שההפקה לא מנסה לדחוף אותם כמו שהיה נראה לי עם איציק ואלירן בעונה הקודמת...
(וממש הייתי בעד איציק ואלירן והיה לי כ"כ עצוב שהם הלכו, ממש כמו עכשיו).
&nbsp
לכן, אני ממש שמח לראות שלפחות ההפקה לא דוחפת מתמודדים.
&nbsp
מצד שני, אני מקווה שההפקה לא תדחוף זוגות אחרים כמו רוני ויעל.
&nbsp
אגב, לי אישית היה נראה שהעונש של ה-15 דקות היה כניסיון לעזור להם, הרי תכלס - 15 דקות, אם אני מבין נכון, זה באמת כלום, אלא אם מדובר בזוג די שלא ממש הולך לו באותו לג (כמו טליטיל ומזרחי...
)

ירד החשק לצפות בתוכנית

חוץ ממספר זוגות בודדים (אלה ווובה, שני ושי, טום ואוריאל) שמעלים חיוך ושווים צפיה, כל השאר דיי שגרתיים...
אולי גם יפה ובועז... יפה מלאת שמחת חיים אבל נראה שזה בא על חשבון הבן...

גםצופה

Member
מנהל
בכל מירוץ

יש את הזוגות היותר מגניבים ויש את הפחות...
&nbsp
אני שמחה שהיתה הדחה - אחרת זה היה נראה די מרוח...
&nbsp
די הפליא אותי נהג מונית בלי שום יכולת ניווט... בכל זאת אתה נוהג הרבה על הכביש - איך אתה מסתבך בדרכים ? (וניווט היתה באמת נקודה מאד חלשה אצלם...)

שוש אור

New member
שייפול עלי עזריאלי- כמה שזה עצוב

שיחקו אותה בעריכה, אין ספק, כשהצמידו בין האחיות דואני ודלומי לבין טילטיל ומזרחי.
כשבכל רגע נתון אפשר היה לחשוב שהזוג המועדף על כל צופה הוא זה שיגיע ראשון לשטיח.
הצליח למתמודדים האחרים ואכן העיכוב השאיר את צמד החברים בחוץ, ולי זה עצוב

לגבי השאר, בשרשור אחר

פרארי1

New member
או שהעורכים רצו שנאמין שהעיכוב גרם להדחתם

לא הראו את שני הזוגות האחרונים יחד, גרמו לנו להאמין שהבנות עקפו אותם בזמן ההמתנה, זה לא בהכרח מה שבאמת קרה.
היה נחמד אם הייתה קצת יותר מציאות בתכניות הריאליטי הישראליות.

ddvic

New member
זה באמת היה כך

טילטיל ומזרחי גמרו את משימת הבבושקות הרבה לפני הדואניות(ואפילו לפני האחים מאילת).
אחר כך הם התברברו בדרך. נסעו לפה נסעו לשם. בינתיים האחים עקפו אותם בדרך לשטיח.
אחר כך הם המתינו. וכל רגע פחדו מכל אוטו עובר/חונה הנה אוטוטו הדואניות מגיעות.
ובאמת הדואניות הספיקו להגיע דקה-שתיים לפני שנגמר השעון חול.
זה שהדואניות הגיעו לסוף המדרגות-מפלס השטיח לבד זה כי ברגע שאין סיכוי לזוג השני לתת פייט על הגעה לשטיח ההפקה עוצרים אותם במפלס נמוך של המדרגות.

moshavnikit

New member
גם הדואניות הגיעו עוד לפני שהם הפכו את השעון

כי טילטיל ומזרחי לא ידעו אם הם אחרונים, הם לא ראו את רוני ויעל עוקפות..
&nbsp
עריכה מטופשת ונוראית. מנסים ליצור מתח בלי טיפת שכל

ny22

New member
מנהל
זה מה שגם אני באתי לכתוב (את המשפט הראשון)

כל-כך עצוב וחבל שבגלל שהם לא אמרו את השם נכון הם טעו בדרך, התעכבו הרבה והפסידו
.
אם הם רק היו אומרים את זה נכון בפעמים הראשונות הם היו עוד במירוץ...

טילטיל ומזרחי...

התחילו הכי איטי שאפשר, ואז האטו עוד...
אחד הזוגות החלשים והמביכים שהיו במרוץ לדורותיו. פשוט התגלמות הסטריאוטיפ של הערס העילג וחסר המוח. לא יודע עד כמה מזה משחק וכמה אמת, אבל מה זה חשוב. אנחנו אין לנו אלא מה שאנחנו רואים, וזה מה שראינו.
לזכותם יאמר שדווקא ביום האחרון הם ניפקו ביצועים סבירים, אבל - לאט מדי ומאוחר מדי, וגם זה, מתברר, לא הספיק.
כמו כן הם היו מהזוגות היותר משעשעים [אם כי בד"כ הבדיחה היתה על חשבונם]
&nbsp
אז היה טוב וטוב שהיה, עכשיו רוצו למצות את 15 דקות התהילה שלכם.

הדסהש1

New member
בוקר אור הם כבר זוכים להיות סלבים...נראו כבר

בתכנית בערוץ הילדים...ובכמה תוכניות..התראינו אצל דידי הררי...עוד נראה אותם בפרסומות...

למעלה