שירשור פרידה מטילטיל ומזרחי

Tלטלים8

New member
ביקורת טלוויזיה: "המרוץ למיליון" מבזבזת את הזמן של הצופים

כתבה נחמדה מהארץ של היום.
יכול להיות שהכתב מקבל רעיונות פה בפורום?
נדמה לי שהוא כתב לפני פרק ההדחה של טילטיל ומזרחי. יכול להיות שזאת הסיבה להתרשם שהכותב לא מעודכן.

טילטיל ומזרחי- על טיקט העממי / הערס"ל ונהג מונית דיפרנציאל

יש אחד קוראים לו שי מזרחי, והוא בן דוד של אופיר אקוניס, שיחק כדורגל במכבי חיפה (נער) ועבד בהרץ גר בראשון .

עבד איתי בזמנו ,בהתחלה חשבתי זה הוא, בחור רציני וממוקד מטרה.

אבל זה לא היה הוא.

התווית של נהגי המוניות , כעממיים וכערסים , (בשנות ה 80 היו מוציאים את הידיים שלהם מהמרצדס הלבנה ומעשנים).
הנהגי מוניות, נחשבים (בעיני עצמם , ובעיני שמאלנים מתנשאים כמובן ) כמתוחכמים,כמנבאי בחירות ,

לרובם אגב, אין בגרות / לימודים גבוהים. (עובדה).

לאט , ובשנים האחרונות עברו נהגי המוניות מהפך, התווספו עוד ועוד נהגי מוניות, חלקם אקדמאים , חלקם סטודנטים, צעירים , אינטילגנטים

אחד מהם אגב, לפני כעשור היה מצטיין דיקן בפקולטה להנדסה באוני' ת"א ונהג על מוניות שירות קו 49 (תוכלו לבדוק אותי אני לא משקר).
הבחור היה "דיפרנציאל" (משחקי מילים) מפרק נוסחאות מתמטיות של חדו"א בזמן הנהיגה על המונית שירות
ותלמידי הפקולטה היו נעזרים בו.

טילטיל ומזרחי שובצו למירוץ בתפקיד הזוג העממי, הבסיסי, לא המתוחכם , לא הלמדן, לא המשכיל, לא העשיר, לא הפלצן, לא האליטות
שני בחורים , ממוצא מזרחי, ניחוח ערסל"ים (ערסים לייט)..

אחת הבעיות שלי עם הערסים שהם תוקפניים מדי (מכות או כמה צעקות מעמדים את הערסים במקום - מניסיון-) , כוחניים ואלימים.

הזוג הזה דווקא לא היה ערס מדי , לא היה ישיר לא היה אלים, לא היה מכוון ריכוז.

לראשונה אני רואה ערס"ל שהוא "ילד נקי", עדין , לא כוחני וגם בן זוגו , לא עצבני ולא תוקפני.

יש להם ביטויים , יש להם פנינים, יש להם אמונה בהקב"ה , הם מתפללים מנחה (כידוע תפילת מנחה היא תפילה חשובה שבה נענה אליהו הנביא הזכור לטוב). אני חולה על הכיפה הלבנה שהם חובשים, קלאס קלאס ערס , לבכות מצחוק.

בזוג הזה חסרה לי העוצמה , הריכוז, הדיוק של נהג מונית, יכולת הניווט המעולה של נהגי המוניות (ולא "הוויז") אלא "מי פנוי באלנבי"

יכולת ניווט, נהיגה מהירה, קבלת החלטות, יכולת מנטאלית, ריכוז , יכולת לברור את התפל מהעיקר, להיות לידרים, לא לפחד להתלכלך

פיזיות, התחרעות, .לצחוק על האחיות לבית דואני (למרות מוצאן הטריפוליטאי, מייצגות את האליטות והמעמד הגבוהים) ולקרוא להן רוני

דואני, זה מראה על זלזול ביריב, כשאתה בעמדה נחותה ממנו (מקום אחרון).

בניגוד לערסים ולעממיים בתוכניות ריאליטי (יוסי בובליל למשל) לצופים לא הייתה יכולת שליטה על הזוגות,

הפעם ההפקה החליטה שדי, נמאס להם מהחולשה של הזוג, אין פה קיפוח , אין פה העדפה מתקנת,

פשוט זוג חלש שאיכזב.

לא מכיר הרבה נהגי מוניות

אבל ממה שיצא לי לראות הם בהחלט מצדיקים את השם הרע שיצא להם.

לגבי טילטיל ומזרחי, אין מה להוסיף על הנאמר פה בעניין החולשה שלהם וכו' , אבל דבר אחד שמתי לב ומעניין שאף אחד לא התייחס לזה: טילטיל מה זה דומה למריאנו מארץ נהדרת!

kokita66

New member
הם ממש מצחיקים, אומנם לפעמים קצת מגזימים בשטויות שלהם

אבל חבל לי שהם עזבו

למעלה