שירשור פרידה מיפה ובועז

ny22

New member
מנהל
שירשור פרידה מיפה ובועז

טוב, זה די היה ברור כבר מהפרק הקודם שהם אלו שיודחו בלג הזה,
ככה שלפחות בעיני זה לא ממש מפתיע, אבל מה שכן - זה עדיין עצוב.
הם היו זוג שתרם לא מעט להווי של המירוץ וממש ממש רציתי לראות אותם בעוד משימות...

מה שיש לכם לומר להם כמילות פרידה
לכאן

כמו תמיד, בבקשה אל תכתבו דברים לא נעימים כמו "הם היו זוג גרוע", "כבר מההתחלה לא סבלתי אותם".....
כי אחרי הכל זה שירשור פרידה...

הם היו הפייבוריטים שלי כי יפה אישה מיוחדת

כמו שאמרתי מבחינתי יפה היתה הדמות הכי מעניינת במירוץ

אהבתי את זה שהיא כול הזמן שרה (אני אוהב אנשים כאלה) ואוהבת שירים והיא גם הפגינה יכולת פיזית מרשימה יחסית לאישה בת 57.

אני לא יודע את מי לסמן עכשיו בתור הפייבוריטים

דווקא אהבתי אותם

חשבתי שיגיעו רחוק ממש, וחבל לי תמיד שמתמודדים נופלים על דברים כאלה קטנים (כמו מוטי ופונדק).
&nbsp
באסה

אני חושב שיפה היא טיפוס חיובי סך הכל

ושיש בה הרבה דברים טובים: היא חייכנית, אופטימית, אנרגטית, נמרצת, עם כושר מפתיע לגילה, לא מפונקת [כמו אימא מסוימת מהעונה שעברה, שהיתה צעירה ממנה ב10 שנים] ולא בכיינית/פחדנית/נרגנת. אני גם לא חושב שהיא טיפשה. יש לה פשוט סיגנון מסוים.
אבל המגרעות שלה הכריעו אותה; הנטיה להתפס לקטנות [ללכת לאור העששיות] העקשנות והקיבעונות שלה, כמו גם שיתוף הפעולה הבעייתי שלה עם בנה.
לכן הביצועים שלהם כצוות הידרדרו עד להדחה המוצדקת והבלתי נמנעת.
על בועז אין הרבה מה לומר. הוא היה מאוד אנמי לידה וכל שהמרוץ התקדם הצבע הלך ואזל מפניו והוא נראה כמי שכפאו שד, שלא לומר סובל. כך שגם סיפור הבית חולים, אמיתי או לא, השתלב לא רע...

שיהיה לשניהם בהצלחה כי בסך הכל הם אנשים טובים לדעתי, וקדימה לקצור את 15 הדקות שלהם!

אתה אומר שהסיפור בבית החולים מפוברק?

מה באמת קרה לזוג הזה? היו בדרך למשימת אבבא עם השוודית היפה לידם ופתאום מתעקבים על שטות. ולמה הבן לא יכול להגיד פעם אחת בחייו, "רבאק אמא די! זה מירוץ ואנחנו בפיגור - איפה אבא בא אבבא?!?!" או משהו כזה...

תראה,

כשאני רואה תוכנית כמו המרוץ למליון נקודת המוצא שלי היא שמה שאני רואה זה מה שקרה. אני לא מחפש קונספירציות. סך הכל יש פה ויז'ואל של תחרות ואני משתדל להכנס לסיפור. רק שלפעמים החורים בסיפור גדולים וקשה להתעלם מהם. הבחירות והעריכה של ההפקה תמוהים. אבל בסדר.. נזרום עם זה

Gרר

New member
החניון היה אחד הקטעים הכי תמוהים ever

משימה שבה יש חניון מסודר מתחת למקום שבו המשימה אמורה להתבצע. זה אומר שאפילו לא היו צריכים לחפש אותו. זו ממש מתנה משמים דבר כזה.

אתם מגיעים פנימה.
אוקיי.
זה חניון בתשלום.
so?
מה היתה הבעיה לחפש איפה משלמים?
לא הצלחתי להבין עד עכשיו מה היתה הבעיה שלהם ולמה צריך להתחיל לצאת החוצה ולחפש משהו אחר במקום שבועז היה אומר לאמא שלו חכי רגע אני אחפש איפה פה משלמים תודה ושלום.

ddvic

New member
ובכלל בחניון ההוא משטוקהולם משלמים רקביציאה אז עוד יותר תמוה

והרי ציידו אותם בכמה קרונות שיוכלו לשלם על דברים כאלה ועל מוניות וכיוצ"ב.

כאילו מה?הם פחדו שיתעכבו במשימה כל כך עד שיצטרכו לשלם סכום שמעבר למעות שציידו אותם בהם?הרי יוכי ולינור איבדו את הכרטיס של החניון ושילמו על יום שלם ואפילו לא היו צריכות לקבץ נדבות כדי לסיים את הלג.
בקיצור תמוה.

retardboi

New member
כל הסיפור הזה נראה מצוץ

כל הסיפור של החולי של בועז, המפגש עם הרופאה והדרמות במכונית נראו לי מבויימים אפילו יותר מבדר"כ. יש לי תחושה משהו איתם קרה לפני שהלג בכלל התחיל והביא לפרישה שלהם וכל העניין של האשפוז היה מומצא לחלוטין.

לא צריך להיות רופא כדי לדעת שהיה לו התקף חרדה

לא היה לי ספק שהבדיקות יראו שהכל בסדר אצלו מבחינה פיזית.
האימא פשוט איכזבה אותו כל כך במירוץ הזה עד שהילד הרגיש מחנק ולחץ בחזה שהן תופעות מוכרות כהתקף חרדה.

retardboi

New member
ככה זה הוצג

יש לי פשוט תחושה שהם פרשו מהתחרות לפני שהלג בכלל התחיל וכל עניין התקף החרדה תוסרט בשביל לתרץ את הפרישה שלהם. הקטע של החניון והתקף החרדה נראה לי מאוד לא אמין.
נראה לי שהיה שם משהו אישי שכנראה הם לא רצו לחלוק ולכן התוכנית החליטה להמציא איזה סיפור חלופי. זה לגיטימי אבל לא מצטלם טוב וסתם מערער את האמינות המפוקפקת מלכתחילה של התוכנית בעוד סימני שאלה.

יכול להיות

כבר אי אפשר להיות בטוחים בכלום.
העריכה היא כזאת שנותנת לך לחשוב כל מה שהם רוצים שתחשוב.
במצב כזה באמת הכל יכול להיות.
דרך אגב, רק לי נראה כמעט בטוח שאלכסה ורז הגיעו לגמר?
שפת הגוף שלהם כאשר הם מדבררים את עצמם לדעת, היא כל כך מרוצה מעצמה, שאני כמעט בטוחה שהם בגמר.
אני מנסה לקלוט לפי שפת הגוף של הזוגות בזמן שהם מדברים, מי מהזוגות הגיע לגמר.

just Orli

New member
הם עושים את כל ההקלטות האלה אחרי סוף המירוץ?

חשבתי שעושים את זה תוך כדי, נניח בסוף היום או משהו כזה. לא הגיוני לזמן את כולם חצי שנה אחר כך כדי שיספרו מה הם הרגישו ברגע האמת.
אגב, בגמר (?) כשקובי וטליה הסתבכו עם המסוק, הם סיפרו על זה בטון כל כך מיואש, שממש חששתי שהלך עליהם. מאוד רציתי שהם יזכו וניסיתי לבדוק משפת הגוף שלהם אם הם הצליחו לעבור את העניין בשלום או לא... די הייתי בטוחה שלא. אז זה לא תמיד מובן מאליו.

Gרר

New member
ככה זה בטלביזיה...

מה שנראה לא הגיוני הוא הכי הגיוני בעולם. אבל לא חייבים לעשות את זה חצי שנה אחרי. אפשר לעשות מיד אחרי החזרה ארצה. אבל בטח לא אחרי יום של משימות להתחיל לגרד מהם תגובות כשהם עייפים זה אף פעם לא יצטלם טוב...

כמהאפשר

New member
תלוי באיזו תכנית

היפה והחנון- חצי שנה אחרי.
דייט בחשיכה, רוסיה- גם.
הישרדות- תלוי באיזו מדינה. אבל גם לא בזמן אמת.

SivanCA

New member
חוץ מזה שהרופאים והבדיקות לא מצאו אצל בועז חרדה או משו אחר

למעלה