שירשור פרידה מיפה ובועז

כמהאפשר

New member
ומה אם אני לא אוהבת אותם?

סורי.
&nbsp
אם טליה וקובי פשוט הי חכמים, אבל גיקים. היו בהם צדדים קלילים, הם היו חביבים מאוד ומעבר לדברים שיכלו לעצבן היו שם הרבה דברים שאיזנו את זה.
אחלה חבר'ה. פשוטים, ישרים, כנים. התחכום והחוכמה שלהם לא באים על חשבון ערכים.
&nbsp
נניח הילדים שלהם, בעיניי, פשוט יכולים לצאת קצת גיקים, קצת חנונים. אבל הם יהיו הורים מגניבים לאללה.
&nbsp
החבר'ה הללו פשוט לא עוברים כנים.
יפה פשוט לא עוברת כנה.
היא עוברת תחמנית, ממש לא כנה, מתאמצת, שתלטנית וזו רק ההתחלה.
&nbsp
עם הורים כמו יפה, קשה לי להאמין איך ילד לא ייצא חרדתי, היפוכונדר ובסופו של דבר סתם ילד כאפות שאומר אמן לכל דבר כי אמא ממילא מסרסת אותו..

Jupiter30

New member
המירוץ למיליון: זה שיר פרידה, ויפה מזייפת

כל מה שיפה עשתה במירוץ למיליון היה לרצוח שירים ולעצבן את הבן שלה בועז. וכל מה שהוא עשה, היה לא להתלונן - עד שכל הלחץ הזה התיישב לו בריאה ועשה לו סטס מיסז'ניקוב עצבני שגמר לו על החשק. חבל, בעיקר על זמן המסך שתפסו עכשיו אלכסה ורז
[URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4607890,00.html[/URL]

ראשית כל מדליית "צאתכם לשלום שובכם בשלום לארץ" מוענקת בזאת ליפה ובועז, אם ובנה, שפרשו סלש הופרשו מהמירוץ בעקבות מחלת הריאות המסתורית של בועז, או כמו שקוראים לזה בז'רגון הרפואי - "התקף חרדה שנגרם לך כתוצאה מזה שאמא שלך מסרבת להכיר בקונספט של חניון, ובאופן כללי מנחסת לך את המירוץ".

אף אחד לא יחזיר את התג והאקדח שלו בעקבות הפרידה מיפה ובועז, שממילא זכו לזמן מסך מצומצם בפרקים האחרונים (הזמן שהתפנה הלך ישר לאלכסה ורז כמו שג'חנון יורד לירכיים. נכון לעכשיו אלכסה ורז חולשים על 90 אחוז מזמן המסך של המירוץ, ביחס הפוך לרמת התרומה שלהם לתוכנית).

just Orli

New member
אבל ביחס ישר לכמה שהם מעצבנים

הייתי נותנת הרבה כדי לצמצם את זמן המסך של צמד הדוגמנים היפים-אוהבים-מוכשרים-מוצלחים בכל המשימות לטובת מתמודדים קצת יותר אנושיים, נחמדים ומעניינים - מטום ואוריאל ועד רוני ויעל. ואלה ווובה כמובן.
ואם צלם כלשהו יעשה עוד פעם אחת קלוז-אפ מתמשך על הישבן של אלכסה, החנוט במכנסון קצרצר, כאשר ברקע חבורת גברים שעירים ופעורי פה מזילים ריר - אני אתייאש מערוץ 2 סופית. לצערי, מהפרומו של התכנית הבאה בסאונה עושה רושם שהמגמה תימשך...

זמן המסך של שני הסוכרלוז פשוט בלתי נסבל

הייתי רוצה באמת קצת יותר מטום ואוריאל והרבה יותר מוובה ואלה

יפה ובועז

אני קצת אמביוולנטי.
ציפיתי מהם לכל כך יותר...
מצד שני זה שמר על אלה ווובה במרוץ.
מצד שלישי כשטליה איבדה תחושה ביד שמאל (והיא התנפחה) אחרי המשימה עם נחשי החנק בטאי פי היה ברור שלא עוצרים לבית חולים עד שלא פוגעים בשטיח. אז היא הלכה למיון על חשבון שעות שינה בין החצי גמר לגמר. אבל לעזוב את המסלול באמצע?????????? בן אדם אתה יודע שיש לך הסטוריה של ברונכיט??? קח איתך משאף. במירוץ השתמשתי במשאף 3 פעמים אחרי כמעט 20 שנה שלא נגעתי בו. אז מה??
הזוג הזה תפס מקום של זוג אחר שאולי ממש ממש רצה להיות בו.
זה לא פייר ומראה חוסר כבוד מוחלט לזה שניבחרתם לרוץ וכלפי הצופים.

אוף. בא לי לרוץ :)

למעלה