גשם יורד על הלב הבודד
N Nulit New member 27/8/03 #23 אני מעיל בארון תלוי על קולב ../images/Emo60.gif שמישהו יציל אותי אני מאוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבת#%&Q&!%&@%$^)*%*
אני מעיל בארון תלוי על קולב ../images/Emo60.gif שמישהו יציל אותי אני מאוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבת#%&Q&!%&@%$^)*%*
S Shai Felton New member 27/8/03 #24 החלטתי להיות בריא, להפסיק לשתות, להתחיל לשחות אבל זאת רק עוד, הפסקה זמנייייייייייייייייייית!!!
א אמילי קופר New member 27/8/03 #26 ../images/Emo23.gifאז אתה לא בטוח אם אתה הולך בדרך טובה 'תה מעביר את הזמן השד יודע לאן זאת ברירת מחדל לשכב מקופל המשפט הכי מעולה שיש...
../images/Emo23.gifאז אתה לא בטוח אם אתה הולך בדרך טובה 'תה מעביר את הזמן השד יודע לאן זאת ברירת מחדל לשכב מקופל המשפט הכי מעולה שיש...
F fushi e New member 27/8/03 #27 הסרט נמשך עברתי לגור לבד../images/Emo95.gif בשדירה שמובילה אל הים זאת שדירה מוזרה כל היום היא עומדת ריקה.. אנשים הולכים לעבודה ואני מנגן בבית
הסרט נמשך עברתי לגור לבד../images/Emo95.gif בשדירה שמובילה אל הים זאת שדירה מוזרה כל היום היא עומדת ריקה.. אנשים הולכים לעבודה ואני מנגן בבית
י יהלי סובול New member 27/8/03 #28 ככה זאב הגיע... היא השכיבה אותי לישון ככה החלום הגיע והלכנו לשתות