אלוהים אני אוהבת לצייר מהר @_@
S ShuNka New member 18/2/06 #25 ב-בשבילי? *_______________* ועוד שלושה חלקים *________________________________________________________________* XDD תודה ~^^ תרגום מישהו?
ב-בשבילי? *_______________* ועוד שלושה חלקים *________________________________________________________________* XDD תודה ~^^ תרגום מישהו?
B BlackEyedSpirit New member 18/2/06 #26 תרגום : איצ'יגו ורוקיה רבים, איצ'יגו צועק על רוקיה, איצ'יגו חוטף מכות, רוקיה מנצחת. מה חדש ? P:
S ShuNka New member 19/2/06 #38 אני לא .. אבל רואים, סאן גוקו הוא סופר סאייה, את מבינה? ויוקי סתם בישי >>
ת תפוזונות New member 18/2/06 #17 אה..זהו תגיבו XO התכוונתי גם להקדיש ציור לנהמע אבל הוא נהרס ;; אז אני כבר אצייר לך אחד אחר ^^
B BlackEyedSpirit New member 18/2/06 #24 יאאאאאאא *______________* אריגאטו יוב..אא..בננה ~~~~ זה כ"כ מגנאב XDD בלונימ XDD
מ מלפפון ים New member 20/2/06 #40 תשלימי עם זה ../images/Emo3.gif את דורשת בעלות על בישי-על (..ואני לא מדברת גסויות, הא? הא??). תאלצי להתחלק. (ואת תעוותי את פנייך בחינניות כלפיי ותרביצי לי בפעם הבאה שנפגש, נכון? הבאתי את זה עליי >
תשלימי עם זה ../images/Emo3.gif את דורשת בעלות על בישי-על (..ואני לא מדברת גסויות, הא? הא??). תאלצי להתחלק. (ואת תעוותי את פנייך בחינניות כלפיי ותרביצי לי בפעם הבאה שנפגש, נכון? הבאתי את זה עליי >
B BlackEyedSpirit New member 20/2/06 #42 ;; אני לא גנבת בישים ;; אני פשוט מאוהבת אני מוכנה להתחלק. סופשבוע אצלי, וסופשבוע אצלך. אבל לא יותר מזה >>" שביקי לא יתרגל לזה >>"
;; אני לא גנבת בישים ;; אני פשוט מאוהבת אני מוכנה להתחלק. סופשבוע אצלי, וסופשבוע אצלך. אבל לא יותר מזה >>" שביקי לא יתרגל לזה >>"