שירשור ציורים.

שלי ^^;

הוא עדיין לא גמור ;; (ואמ, הציור צולם במצלמה דיגיטאלית כי אין לי סורק אז האיכות ירודה...)

mikokikyo

New member
אמג*________________*

ממש יפה*_______________________________* אלו דמויות מקוריות או מאנימה כלשהי? כי הן נראות מקוריות ם: וכזה, רוצה להפגש שבוע הבא?D:

אריגאטו! מאיו 333333333>

אמ...כן הם מאנימה-ציירתי את סובי וריטסוקה מלאבלס ~ ממ..רוצה ביום חמישי? D=

mikokikyo

New member
דרור333333333333>!!111

שוב, הציור ממש יפה*-* יום חמישי יהיה נהדרD= תרצי שנסתובב בעמק?D= טובטוב, נדבר במסרים, שלא נספים פהXD 33333333>!!!!111111111111

NoAmItA ChAn

New member
וואו *~~~~~*

זה ממש מדהים *________________* מסכימה איתך לגמרי, מאיוצ'אן (333333333>).

ממ~

תעבדי על פרופרציות הפנים. הפנים שלהם לא שווים באורך, ואף לא ברוחב. סס אני מציעה לתקן את איזור השיער (עד כמה שהשיער של סובי יצא לך יפה). הממ.. ממש אהבתי איך שיצאו לך הפיות. [: והעיניים יפות, אך של ריטסוקה גדולות (או, שמא, גדול) מדי. חוץ מזה, זה יפה. [: המשיכי כך. מקווה שלא פגעתי.

AsagiSama

New member
../images/Emo192.gifממ סO;

כע, האיכות גרועה, אבל זה כי אין לי סורק ולא מצלמה דיגיטלית, אלא רק מצלמת אינטרנט. ;~;

jakotsu

New member
ZOMG!

הלוואי עליי הייתי מציירת כמוך *_* אני לאהוב את הציורים האלה *_*

mikokikyo

New member
אמג, אור*______________*

מדהים*_______________________* אבל הי, כולנו כבר יודעים כמה את מוכשרת3333333333333333>!!!!!!!11111111111111 מאיזו אנימה זה? בליץ'?

florit11

New member
צודקת

גאד.... כולכם מציירים מדהים.... ולי נישאר רק לקנא T_T גרר.... הלוואי עליי...

אחח. עצוב שבפורום הזה,

כולם אומרים שכולם מוכשרים, בלי לתת ביקורת בונה. (לא שאתם לא מוכשרים, להפך, אבל..עדיין. התגובות האלו חוזרות על עצמן.) בכל מקרה, יקירה. על הציור הראשון: הכל נהדר, רק היה מאודמאוד מוסיף אם היית מצלילה, ועוברת שוב על כל הקווים בצורה נקייה וחלקה. כנ"ל על הציור השני, וגם: לאוריהימה, מן הסתם, יש ציצים -הרבה- יותר גדולים. תעשי לה בציור סיליקון אומשו. ושוב, תעברי פעם נוספת על קווי המתאר, ותתקני את החיבור ביד שמאל. תעשי קצת קיפול בחולצה, ילדה. ]; אבל לא באיזור הכתפיים, וזה. חוץ מזה, זה נראה טוב. מבאס שאין לך סורק~

mikokikyo

New member
גומן,

אני פשוט לא מציירת מספיק טוב בשביל לדעת מה כדאי לשפר אצל אחרים =/

NoAmItA ChAn

New member
כנ"ל XD

אני אומרת מה שנראה לי, ומיכוון שאני לא יודעת לצייר כל כך (או יותר נכון - בכלל לא) אני חושבת שהשאר יפים XP אבל אם זה מפריע לך אני אפסיק O:

למעלה