שירשור ציורים.

mikokikyo

New member
יפה ם:

הגוף לא ממש ברור, אבל הפנים ממש יפותD: אז כזה, |לאמבינהבציור| אני מקווה שמישהו ידע לתת לך ביקורת יותר בונה^^ ושוב, יפהD:

Lust chan

New member
הינה איצ'יגו 3>../images/Emo135.gif

כי לא נראה לי שמתי אותה פה קודם.ברכה לבן משפחה צונזרה, יחד עם החתימה כי אני גאון, אבל אפשר לזהות את הסגנון שלי (וגם למדתי לצייר תלתלימממ 3>) *הולכת לביתספר*

mikokikyo

New member
פאק, מ-מ-ש השתפרת@^$^%@%@

כזה, וואו ם: אהבתי את הסרט המגניב שלהD: ואת התלתלים*-* וסתם, ממש יפה*_* 3>

Lust chan

New member
תודה 3>../images/Emo135.gif

גם אני אהבתי את התלתלים, קודם פחדתי לנסות בכלל ועכשיו אני מציירת אותם כל הזמן XD התמכרתי.

NoAmItA ChAn

New member
ממה יפה *__*

משהו ברגליים שלה לא מסתדר לי, אבל זאת בטח רק אני ^^;;

Lust chan

New member
היא יושבת על מדף../images/Emo135.gif

וזו הפעם הראשונה שאני מציירת משהו כזה אם לא מחשיבים איזו פסיכית מתה שציירתי ממש מזמן, אז בהחלט יש מקום לשיפור. תודה, בכל אופן 3>

Nittle Grasper

New member
ממ כן, צריכים להיות..

..איזשהם קיפול או צל שיהיה יותר ברור שהרגליים ממשיכות קדימה לפני הברכיים. נראה לי .-. בכלמקרה זה ממש יפה. :]

Lust chan

New member
הייתי עושה צל../images/Emo135.gif

כדי להבהיר את זה. אבל התלתלים שלה כ"כ הרגיזו אותי בהתחלה שרציתי לסיים עם זה כמה שיותר מהר, והציור כבר לא אצלי, לצערי XD *צריכה להתחיל ללמוד לצבוע דברים בפוטושופ*

Mana Sama

New member
טחינה איצ'יגו ^.^

היא קרציה,אבל יצא לך כל כך מושלם~! השתפרת פלאים *.* נכון שעזבתי,אבל הייתי חייבת להגיב לזה 3> אגב,אם מישהו מהפורום רוצה לשמור איתי על קשר..שיפנה אליי במסרים ואני אתן לו את המסן/פלא :} לאב יו 3>

Mana Sama

New member
כמובן שגם שאר הציורים מהממים

אבל סתם רציתי להגיב על ההשתפרות של גל,אז אל תקחו אישית כאילו שנאתי את הציורים שלכן אומשו ^^-

Lust chan

New member
33333333> כפרעלייך, תודה ;;../images/Emo135.gif

אנחנו ממשיכים לחכות בזרועות ב\פתוחות שתחזרי!! T^T

AsagiSama

New member
../images/Emo192.gifאמ. סO;

צוייר-היום-בשיעור-ששכחתי-את-שמו-כי-לא-ידעתי-באיזה-שיעור-אני-כי-ציירתי. םם; ושוב, סליחה על האיכות הנוראית. למה אין לי סורק למה ;;

למעלה