שירשור רינגטונים!

הרינגטון של סיגפו באורנג' טיפל'ה

מבאס....

טוב אז ככה לפני כמה ימים...

התלוננתי שהרינגטון של בית הבובות מבאס וחיפשתי פיתרון אז מצאתי!!!! עכשיו הפלאפון שלי מצלצל בדיוק בשיר המקורי! וזאת בזכות הדור השלישי!!!! אז איזה כיף לי!!!!!

מחפשים רינגטונים של בית הבובות? הנה

חיפשתי דרך גוגל איך אני מגיעה לרינגטונים שלהם לא דרך סלקום, לא דרך כלום, כי אין לי חיבור לאינטרנט בפלאפון שלי ומשום מה לפלאפון עם הרינגטון הפוליפוני רק כך זה עובד! אז לא עוד... הגעתי לזה במקרה דרך החיפוש, האתר עצמו נראה לי אתר למשהו אחר לגמרי
אבל בשורה התחתונה- יש רשימה של מלאאא שירים ישראליים וכמעט כל שיר שלהם יש שם: אמן, הציורים של יובל (רצוי להקשיב לפני כן כמובן), למעני!! (שהורדתי ונשמע די סביר..), עומד מול ראי..ועוד רבים וטובים. חשוב לי לציין כי אני לא אחראית על האתר, לא יודעת אם זה לחברה מסויימת/מכשיר מסויים רק משתפת בידיעה המשמחת
החדשות הרעות: עלות רינגטון - 5 ש"ח החדשות הטובות: זה להוריד רינגטון בשיטה הישנה והטובה, שזה כבר כיף. תיהנו!

polekiko

New member
וואי איזה השקעה

יש שם ממש הרבה שירים שלהם באיכות.... לא משהו אבל סבבה למי שיש פלאפון פשוט...

כן אבל בשביל המקור...

אני צריכה טלפון שעולה בחודש 90 ש"ח או את אמיר ואיתי בעצמם מממממ..... מה יותר שווה?!?!?!??!

כן נכון חחח:)

הורדתי אותו לפני יומיים או שלוש והוא די ביאס אותי קצת, לא ממש דומה למקור אבל נגיד.. ובבקשה להבא נצלי שירשור קיים
ערב מצוין.

ממממממממממ יש לי פרבילגיה

+ קומבינות חחחחחח התחברתי לאינטרנט אני משלמת 12.90 וקיבלתי 25 שקלים להורדות מגניב לי!

mory89

New member
ואי אני צריכה להתחיל לפעול

עם האינטרנט שלי בפלאפון.. בעע

כן וואי זה ממש הצחיק אותי

סאגפו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב שלא היה רשום שזה של שלומי סרנגה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מעפנים!!!!!!!

נורדתי אותו גם לפני יומיים

והוא לא משו אבל לפחות זה מה שאני שומעת שמצלצלים אליי!! :)

למעלה