*הורדתי
י יולי הפיה New member 29/11/05 #23 ../images/Emo12.gif אני בשוק! רק עכשיו גיליתי את סיגפו או לפי שם הרינגטון סגאפו ועכשיו גם יש למעני!!! דייי! טוב אני חייבת קצת חיים כדי להתחיל להתעדכן בדברים שקורים פה!
../images/Emo12.gif אני בשוק! רק עכשיו גיליתי את סיגפו או לפי שם הרינגטון סגאפו ועכשיו גם יש למעני!!! דייי! טוב אני חייבת קצת חיים כדי להתחיל להתעדכן בדברים שקורים פה!
י יולי הפיה New member 29/11/05 #24 ../images/Emo12.gif אני בשוק! רק עכשיו גיליתי את סיגפו או לפי שם הרינגטון סגאפו ועכשיו גם יש למעני!!! דייי! טוב אני חייבת קצת חיים כדי להתחיל להתעדכן בדברים שקורים פה!
../images/Emo12.gif אני בשוק! רק עכשיו גיליתי את סיגפו או לפי שם הרינגטון סגאפו ועכשיו גם יש למעני!!! דייי! טוב אני חייבת קצת חיים כדי להתחיל להתעדכן בדברים שקורים פה!
J juant1 New member 2/12/05 #32 מי שרוצה את הרינגטון.... יש לי את סיגפו, שיר המקור....בערך 30 שניות, מהמקור...שעשיתי במיוחד. המכשיר חייב לתמוך ב MP3...בכל מקרה מי שרוצה מוזמן לבקש ואני יפרסם את הקישור להורדת הרינגטון....יום טוב לכולם
מי שרוצה את הרינגטון.... יש לי את סיגפו, שיר המקור....בערך 30 שניות, מהמקור...שעשיתי במיוחד. המכשיר חייב לתמוך ב MP3...בכל מקרה מי שרוצה מוזמן לבקש ואני יפרסם את הקישור להורדת הרינגטון....יום טוב לכולם
ש שיר יצחק New member 1/12/05 #30 שירשור רינגטונים! כל דבר שקשור לרינגטונים של בית הבובות שרשרו לכאן.