שירשור שאלות ובקשות
.

YONILA

New member
האוס ודאנס במועדונים!

אתם מכירים להיטים במועדונים של האוס ודאנס..?? אני פשוט עושה לי מיני מועדון בחדר שלי שכולל תאורה מתאימה ושלל שירי מועדונים שווים בעתיד: משפר ומוסיף תאורת מועדונים , קונה רמקולים באיכות ותוכנת מיקסרים מי מכיר שירים שיעזרו לי להפוך את החדר למועדון? להיטים שווים שמושמעים כעת במועדונים

YONILA

New member
מילים לשיר פיינאלי

Henree Feat. Nikka - finally איפה מוצאים את המילים לשיר?

מוזיקת HOUSE

אשמח אם אנשים שמכירים את הז'אנר ישרשרו שמות של קטעי האוס קצביים ומשובחים. אפשר גם קלאב טראנס. ותתחדשו על הפורום, בהצלחה ובתודה מראש.

YONILA

New member
תודה רבה... :) שיר מגניב באמת!

באתי להחיות את הפורום בגלל האהבה שלי להאוס ולדאנס בהצלחה לך :)

YONILA

New member
סבבה אבל...

אני מתכוון האוס ודאנס כמיקס למועדונים.... להיטים שווים!

asaf2000

New member
האוס משנות התשעים

מישהו יכול לכתוב שמות של להיטי "האוס" מפורסמים משנות התשעים (בערך שנת 95')? תודה.

זיהוי שיר מוכר וישן ../images/Emo101.gif

משהו עם ברוקלין באנס... [שם המבצע...] והמילים בערך: "אי קאנט היר דה מלודי... ליסטן טו מי הארט..." זכורים לי קטעים מעורפלים מאד, אם תצליחו לזהות אני אודה לכם מאד !!!
תודה !!!

goliver007

New member
שלום יש לי בקשה יותר כללית מאשר...

ספציפית. אני מחפש שירי ניו יורק האוס שמקפיצים במסיבות חוץ מעופר ניסים יש לי כבר אותו. תודה רבה וסופ"ש נעים!!! נ.ב תתחדשו על הפורום!!!

Domnastic

New member
ממש קצת עולים לי בראש..

הפעם באמת קצת חח
DJ Ossie feat. Michele - Out of control Dynamix pres. Sweet Sensation f. Betty Dee - My Body Tu Cuerpo (Dynamix NYC Vocal Mix) Shay Rubach - Lick It 2005
חחח דריי
Dana International Vs. Dj Vic - This is my dome (Cinque milla 2003') DJ Vic & Chicola Feat Mickiyagi - Could It Be Magic (Club Edit Mix) DJ Vic - Music Is My Life Happymen Vs. Gala - Freed From Desire 2003 (Raccoon Remix) דיי ישן וטראנסי אבל זה יקפיץ מבטיח !! Bennasi Bros - Hit My Heart Cassius - The sound of violence (Narcotic Thrust Remix)(מעולה

למעלה