שירשור שאלות ובקשות
.

VLZ

New member
מחפש טראנסים

משהו עם באסים חזקים ובלי יותר מדי דיבורים, בשביל לשים באוטו ולהפציץ...

FlakY

New member
אז תנסה את אלה

Astrix או Indected Mushroom או The Drill או Astral Projection יש עוד כמה שמות אני לא זוכר.. מומלצים : 06-astrix_-_on_fire-numb astrix - Europe (Unreleased) Astral Projection - Chaos Psi Astral Projection - Power Gen infected.mushroom.-..i.wish.(skazi.rmx) The Gravediggaz - Nightmare On Reeperbahn (Special Horstmann Extended Mix)(www.djwitek.xt.pl) Dj Yahel - Kamasutra Dj Yahel - Around the World Techno Trance Electronica Rave-Happy Hardcore - Alphaville - Forever Young (Rave Mix) DaRude - Sandstorm(Original) - זה ישן אבל אני חולה עליו תהנה אני מקווה שתמצא את מבוקשך X:

VLZ

New member
גם ברשימה הזאת יש לי את הרוב....

אני מחפש דברים פחות מוכרים....

Domnastic

New member
יש לי משהו טוב בשבילך

האלבום של אסטרל Ten עם כל הרמיקסים, אלבום מושלם כל טראק הרפתקאה
ויש מלא סטים של טראנס שאתה יכול להוריד, אם תרצה אני אשלח לך את השמות. חוץ מזה יש עוד מלא מקפיצים. Beat Hackers - when the lights go out Alternative control - Pukka musica אחד האהבים עליי Sixsense - buddha space GMS - Juice [Eskimo remix] Dynamo - here they come יעשה את העבודה.. כל הדיסק החדש של Gataka מטורף לגמרי כל טראק מחריש אוזניים שם האלבום: "In trance we trust" הדיסק של Hypersonic בשמו 'Freedom' האהוב עליי מ2005.. Hypersonic - The beggining of a story חובה בכל בית Optokoppler - Intergalactic high paradise - 1200 mics אלף מתאיים מיקס זה השם המבצע.. שמע אין לי הרבה בראש, אם אתה רוצה טירוף כנס לפורום 'טראנס פסיכדלי' אנשים שם תותחים וגם אני אענה לך שם. טראקים עם הרבה באס מתאימים לפסייטראנס, זה לפורום אחר, אני אענה שם ותקבל יתר תשובות שם.. מקווה שעזרתי.

idanLANA

New member
אחי יש לי מה שאתה צריך בדיוק לאוטו

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=196&msgid=68212046

d e m o sthenes

New member
זיהוי של דאנס.

הייתי אתמול כרגיל ב"לכת" ושמעתי שיר שאני לא מצליח לזהות את השם שלו. שיר דנאסי קצבי ובפיזמון חוזרות המילים HOW LONG HOW LONG תודה לכל העונים.

Domnastic

New member
אם אני זוכר טוב..

Jessy - How Long התיאור היחיד שעולה לי בראש, שיר חיה.

shpaia

New member
עזרה בבקשה

יש שני שירים ששמעתי ואני לא יודע מי המבצע 1) יש חידוש לשיר של KEEP ME HANGING ON גירסת דאנס יפה 2) יש שיר שהפזמון שלו הואYOU WHAT ABPUT U CAN U FEEL IT TOO YOU, MAKE MY DREAMS COME TRUE תודה לכל העונים

FlakY

New member
Listen to your Hurt

שלום לכולם
הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על השיר Listen To Your Hurt (גרסאת הדאנס כמובן) תודה X:

Domnastic

New member
Listen to your heart* של DHT

[שם המבצע] כיוצר, לדעתי, על הפנים.. אבל זה רק אני, שחי את המוזיקה בכל יום.

יפיופה19

New member
אממממ

אני משערת שאתה מתכוון לשיר הראפ שהוציאו לו גרסת האוס - the pussycat dolls & busta rhymes - don't cha (rmx)

P a p i r

New member
שלום, מחפש שיר שמתאים למשהו

ספציפי... אני עושה סרט על ביצועי אופניים. רוב השירים בסרט הם רוק יחסית כבד אני אישית לא מת על רוק כבד אבל זה פשוט מתאים. לכל רוכב יש קטע משלו וחשבתי שבקטע שלי לשים איזה טראק טוב ויפה. מישהו יכול להמליץ לי על משהו? בשביל שזה יתאים אני ממליץ לשמוע את השיר, לעצום את העיניים ולדמיין אנשים עם אופניים קופצים ומשתגעים ולראות אם זה מתאים. תודה מראש. דרך אגב, אם אתם רוצים לראות את הסרט אפשר להוריד אותו, רק תבקשו ואני יתן לכם את הקישור. בתמונה שמתי את האופניים החדשות דדנשות שלי... עבדתי קשה בשבילהם. למי ששואל את עצמו... הם עולות 5 וחצי אלף שקל.

למעלה