שירשור שאלות ותושבות

Subway0

New member
שירשור שאלות ותושבות

אלרונד, מזל טוב על המינוי! עכישו לעבודה! אני שמח שנפתח פורום אחות לפורום מקינטוש
זה סימן מצויין ואופטימי לנו המקיסטים והאיפודיטסים! (זה לא נשמע טוב) אני מזמין אנשים לשאול את כל מה שהם היו רוצים לדעת על האייפוד ולא העיזו לשאול ואני אנסה לסכם מאמר שיענה על כל התשובות. ילה להתחיל!

the friedmyster

New member
מה עם מדריך?

אפשר ליכתוב מדריך לאייפוד.... רק צריך נושאים מוגדרים... איך אפשר שייהיו ביכלל בעיות עם המכשיר הניפלא הזה? פתחתתי שיחקתי, סגרתי, העתקתי, שינית, כיף לאללה, אבל הוא פשוט מדהים

Subway0

New member
אוהווו... לא חסר בעיות...

כל כך הרבה פעמים באמצע הריצה האייפוד נתקע לי פשוט נתקע לי! ולקח לי כמה דקות טובות בשביל לאפס אותו! וזה לא כל הבעיות!

Subway0

New member
תשמור על הפה שלך ../images/Emo6.gif

במהלך הריצה אני שמעתי שיר של ופתאום השיר נתקע ולא יכולתי להדליק את האייפוד מחדש לכמה דקות!

FreTleSS

New member
אוקיי,יש לי כמה שאלות...

1.האם האיי פוד החדש(דור 4)מחזיק באמת 12 שעות רצוף כמו שהצהירו אפאל או פחות? 2.איך מטעינים את האיי פוד?....איזה בטריות הוא צורך? 3.האם מוכרים איי פודים מהדור הרביעי בישראל(חיפשתי בוואלה ונענע ולא מצאתי)ואם כן איפה? 4.ראיתי באמאזון איי פוד 20 ג'יגה דור 4 ב322 דולר...האם זה המחיר הזול ביותר שאני יוכל למצוא בח"ול? 5.שאלה אחרונה
אממ האם האביזרים הנוספים לאיי פוד יקרים?(שלט,נרתיק נורמלי וכו')... תודה רבה,התלבטתי בין נגנים רבים אבל נראה לי שאני יילך על האיי פוד..אודה לכם ממש ממש אם תענו לי על השאלות....כי זה ממש יעזור לי להחליט סופית. נ.ב...מה יהיה בדור ה5 של האיי פוד?...בכלל מדברים על זה? ממש תודה, קרן

Subway0

New member
תשובות.

1. לדעתי בתנאים מוגבלים במיוחד ניתן להפעיל את האייפוד כמעט 12 שעות, אבל זה בתנאי שאתאורה אחורית לא פועלת, לא משחקים עם הווליום, לא מפעילים את האייפוד מעבר להשמעת מוזיקה וכדו', במשך הזמן, זמן החיים של הסוללה ירד באופן הדרגתי. בכל מיקרה אל תאמין לאף יצרן שרושם שזמן הסוללה שלו הוא 12 שעות, הרעיון הכללי הוא שכניראה שיהיה לך 9-10 שעות בטוחות של השמעה רציפה של מוזיקה שזה פחות או יותר מספיק בשביל טיסה מעבר לאוקינוס האטלנתי. 2. לאייפוד אין ברגים, הוא לא נועד לפתחיה הוא נטען ע"י חיבור ישיר לחשמל או חיבור למחשב אם יש לך חיבור פייר וויר. 4. המחיר הזול ביותר לאייפוד דור רביעי 20 ג'יגה הוא 299$ ראה אתר של אפל.. בארץ תצפה למחיר כמעט כפול 3. ניתן לקנות אייפוד בישראל לא יודע אם בחודשיים הקרובים תקבל אותו, בכל מיקרה עדיף כבר להזמין מארצות הברית ולשלם הרבה פחות... 5. אני מצרף קישור לאביזרים נוספים לאייפוד לא חסר... האייפוד הוא לא רק נגן מוזקיה... תחדש!

FreTleSS

New member
תנאים מוגבלים?

כלומר,שימוש נורמלי באיי פוד(מדי פעם תאורה והתעסקות באפשרויות) אז הסוללה תעבוד בערך 8 שעות?...זה לא קצת חסרון גדול? כי נגנים אחרים מחזיקים יותר זמן... כמה יעלה לי דוק לאיי פוד ונרתיק?

תלוי איפה את מתכוונת לקנות אותם

אם בארה"ב, אז תעייני בקישור ששי נתן לך אם בארץ אז לפי מה שמצאתי באתרי אינטרנט הנרתיק-200 הדוק-350 אולי יש מחירים יותר זולים איפה שהוא אבל כדי לך מאוד לקנות בארה"ב, לדוגמא הדוק עולה שם 40 דולר שזה 180 ש"ח

FreTleSS

New member
אממ עוד שאלה אחת חשובה...

אם אני יקנה איי פוד בח"ול אני משערת שלא תהיה לי אחריות עליו שתקפה גם בארץ...(?) וככה,אם יקרה משהו לאיי פוד אני יוכל לקבל שירות לאיי פוד בארץ?

FreTleSS

New member
וואלה?

מישהו מכם קנה איי פוד בח"ול והשתמש בזה בארץ?...

FreTleSS

New member
זה מה שאני הכי חוששת בקשר לאיי פוד:

http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=show_thread&forum=Hardware&om=12133&omm=37&viewmode=threaded 1.קראתי שהבטריות שהאיי פוד משתמש בהם הם ליתיום.ושאם הזמן הזמן פעולה שלהם יורד ובסופו של דבר צריך להחליף אותם(שזה השקעה כספית). 2.דיברתם על כך שהאחריות של איי פוד היא אחריות בינלאומית.לא שמעתי על אף אחד שמימש את האחריות הזאת בארץ..והמקרה שכתוב שם קצת מפחיד בקשר לזה שאולי האיי פוד יהרס לי ולא יהיה לי איך לתקן אותו..

שמעתי שידע לפעמיים עושים בעיות

אבל צריך לנדנד להם אחריות בינלאומית זה לא צחוק והם חייבים!! לכבד אותה אז שלא יספרו סיפורים ומעשיות על מה שהם לא יכולים כי הם יכולים בגדול רק שהם כידוע אוהבים לחפף שמעתי שיש הבדל בין ידע לידע מערכות אז אולי כדאי לבדוק את זה בקשר לסוללות יש הרבה שחושבים שהם יודעים על הסוללות הטובות ביותר שמחזיקות שנים על גבי שנים אז תמחקו מהלקסיקון שלכם אין דבר כזה זאת אגדה אורבנית כל סוללה מחזיקה עד שנתיים גג וגם אם החזיקה יותר זה בגלל שימוש מועט אז ליתיום או ניקל קדמיום או אחרות פשוט נגמרות בסוף והסוללות של כל הנגנים ככה אולי הנגנים שבאים עם סוללות AA יותר נוח כי מקסימום הלכו הסוללות נקנה חדשות אבל גם בדרך כלל אי אפשר לטעון דרך המכשיר אז יש פלוס ויש מינוס בכל שיטה פשוט צריך להחליט מה הכי מתאים וטפו טפו שלא נזכה לקילקול מהאיפוד אבל מוצר חשמלי צריך לשמור
אני מקווה שיש לך גם נרתיק

מה גם שיש סוללות חלופיות

יש כבר תעשייה של סוללות החלפה לאייפוד במחיר זול משמעותית ממה שאפל מציעים. חיפוש בגוגל על ipod battery יניב מגוון תוצאות.

נכון כ50 דולר בערך

שווה בהחלט וכל הדיווחים אומרים שהסוללות של האיפוד בהחלט מחזיקות הרבה יותר משנתיים והן לא יורדות באיכות במקום שיקשיבו לשמועות וסיפורי קנאים שישמעו מה אומרים בעלי איפוד וותיקים

mmad il

New member
יש לך סוללה ל10 שעות, אולי קצת יותר

ולפי מה שאני מבין אין נגנים שיש להם סוללה עם יותר זמן ססוללה.

למעלה