זה תלוי בדרישות שלך
למה אני העדפתי את המובו? 1) כי אין לי מק, ועדיף משהו קצת יותר ידידותי לחלונות. 2) המובו פחות יקר. 3) אותו נפח (גם נפח פיסי, וגם נפח זיכרון) 4) אני לא סגור אם לאייפוד זה לא כך- אבל נדמה לי שהזיכרון של המובו הוא יותר איכותי מאשר האייפוד, זיכרון פלאש שפחות רגיש לזעזועים (וברמת העיקרון, זיכרון פלאש של 4GB עולה יותר מהנגן עצמו, ולתקופה מסויימת קנו את הנגן רק בשביל הנפח הזה) 5) זמן הנגינה (כשבדקתי, האייפוד היה 8 שעות עלובות, המובו עומד על 16-14) 6) הבטריה ניתנת להוצאה קלה וידנית- ואם רוצים אפשר להוסיף עוד קצת כסף ולקנות עוד כמה סוללות למקרה שיוצאים לטיול ארוך, בניגוד לאייפוד. 7) הנגן מגיע עם קייס שנצמד למכנסיים, יתרון נוח לריצות וכו'. 8) גם פה, אני לא סגור אם לאייפוד יש את זה- המכשיר נטען דרך המחשב, בין השאר, ולמרות שיש מתאם שבא איתו, אתה יכול לטעון אותו דרך כל מתאם לדיסקמן. 9) עוד נק' אישית- פאק, אני לא מוכן להוסיף עוד 225 שקל בשביל נגן שרק נראה יותר טוב. 10) לאייפוד בטח יש את זה גם כן, העברה פשוטה, גוררים ומשאירים את זה בנגן. (וכמובן שיש תמיכה בfolders ובplaylist), אין צורך בדרייברים, אין צורך בתכנות מיוחדות. )למרות שאם אתה מעוניין התכנה שיכולה לעזור לך לארגן, אתה מקבל אותה בדיסק) בטח יש עוד, אבל זה יבוא אחרי התגובה שלך.