שירשור שאלות ותשובות למתן מאגו טוטאל

t-man

New member
שירשור שאלות ותשובות למתן מאגו טוטאל../images/Emo176.gif

לאחרונה מתגלה צורך אמיתי בתקשורת בין חברי הפורום לערוץ אגו טוטאל-אנחנו מעוניין לחזק את הקשר הזה. ביום ראשון בשעה 18.00 מתן-מנהל התוכן של הערוץ יענה בשמחה על כל שאלה,הצעת יעול,פרגון שיש לכם. הדבר היחיד שאנחנו מבקשים היא לשמור על ביקורת בונה ועל ניסוח בצורה נאותה(בלי קללות ובלי השמצות). אז אם יש להם שאלה,טענה או פירגון לערוץ שרשרו להודעה הזאת בלבד. תודה ענקית למתן על פתיחת ציר התקשורת בין אוהדי ה-MMA לערוץ

doom23

New member
כל הכבוד על פתיחת הישרשור !

קודם כל אף אחד לא הולך לקלל אני מאמין ... סך הכל העבודה די טובה רק יש כמה דברים שמרגיזים שחוזרים על עצמם שוב ושוב ... אז שאלות : למה שידורי הUFC קלאסיק הולכים בשידור חוזר כל כך מעצבן ??? למה אי אפשר לשדר בצורה נורמלית פרק בשבוע בלי לעצבן אף אחד למה הUFC 6 האחרון היה כרוך בספוילרים בין קטע ראשון לשני האם ככה יהיה בכל השאר ? (כי זה מעצבן) האם חייב לחלק פרק ? סך הכל הפרק זה 6 קרבות ... שדרו הכל למה במקום לקנות דברים מעניינים קונים שטויות כמו אופנועים ורוגבי וכל מיני דברים שלא מעניינים אף אחד במקום לקנות MMA ? טוב זה מה שעולה לי לראש כרגע

sandman2

New member
עונה

1. יש בעיות בעריכה לפעמים ועדיף להעלות תוכנית פעמיים מאשר לדחות את השידורים בעוד חודש 2. אותה תשובה של 1 3. הספויילרים היו טעות של אולפן העריכה והנושא טופל לגבי התכנים האחרים מלבד הקרבות - אולי אותך זה לא מעניין וזה בסדר אבל יש קהל שאוהב גם את התכנים האלה וכמובן שלא תשמע אותו מתבטא כאן בפורום...

peergo

New member
מאיפה אתה יודע שיש אנשים שאוהבים את התכנים

האלו? יש לך סקר? בדקת את הנושא? מי שאוהב רוגבי ואופנועים צופה ביורוספורט.

favor

New member
קודם כל הערוץ מעולה

וייתכן שבגללו הפורום הזה קיים. אני חושב שבזכות הביקורת העבודה הולכת ומשתפרת ומתן לוקח את הדברים לתשומת לבו ועל זה הערצה. לבוא בטענות נוספות כעת זה מוגזם, אני מאמין שבמקרה הצורך אני אנסה לבקר או לתקן כשתהיה בעיה או תהיה לי הערה. רק תיקון קטן לגביי "UFC השנים הראשונות-פרק 7" בעצם יהיה יותר נכון לקרוא לזה "השנים הראשונות- UFC 6 חלק ב'". זה ממש לא משנה איזה פרק זה, משנה שם האירוע על מנת לא ליצור בלבול כי לפרק הבא אתם תקראו פרק 8 וזה יהיה בכלל UFC 7. אשמח גם לדעת על איזה קצב ממשיכים את הפרקים של השנים הראשונות: פעם בשבוע, פעם בשבועיים? כי כרגע זה מבלבל ולא עקבי וככה אף אחד לא יודע מתי כן ישודר ומתי לא. נניח ותפרסו פרומו שהשנים הראשונות של ה-UFC יהיו כל יום ראשון יהיו הרבה יותר צופים אבל כשזה מבולגן אז אף אחד לא יודע מתי וככה גם אחוזי הצפיה נמוכים.

sandman2

New member
עונה

ראשית תודה על המחמאות UFC קלאסי עולה פעם בשבוע בפרק חדש

AmericanDragon

New member
../images/Emo13.gif

אשמח אם תשדרו את כל העונות של האוליטימט פייטר מההתחלה. בנוסף, תעשו את האירועים (תעשו עוד רצף כמו לפני כמה חודשים שעשיתם מ-60 עד 70 ומשהו רק מסביבות 30-40 זה יהיה מאוד נחמד
)ברצף ולא דיסק בלילה אחד ויום לאחר מכן דיסק שני, אשמח גם יהיו שידורים חוזרים לאותם אירועים. זהו בכל אופן, אתם עושים אחלה עבודה ותמשיכו

favor

New member
אני לא מסכים עם זה

בחצי שנה האחרונה הערוץ כבר שידר את TUF 1 2 3 לפחות פעמיים כל עונה. אם יש כבר בערוץ את TUF 4 הגיע הזמן לעבור הלאה ואם עדיין אין אז לא צריך לשדר אולי רק בעוד שנה, יהיה מוגזם שוב לשדר מחדש. כנ"ל, שידור אירועים משנים שונות.. הערוץ כבר ניסה את זה בעבר וזה עשה רק בלאגן עד כדי כך שאפילו הם החלו להתבלבל בשידורים עצמם UFC 37 לדוגמא התגלה כ-UFC 63 ועכשיו דוקא שהם החלו מה-UFC הראשון הגיע הזמן להמשיך עם זה בצורה רציפה.

AmericanDragon

New member
אז פספסתי את האולטימט פייטר

וכנ'ל אם אתה אומר משנים קודמות, ראיתי שעשו את ההתחלה ואז אירועים משנים שונות פעם בכמה זמן. (נגיד שלשום ראיתי דיסק 2 של UFC 66 בלילה) לא נורא=)

rooten

New member
שאלות

קודם כל באמת ערוץ מעולה, אבל עדיין יש בו כמה דברים שאפשר לשפר. הדבר שהכי מפריע לי זה שבלוח השידורים לא כתוב את הזמן של שידורים חוזרים של ה-UFC מההווה. את UFC 83 ו-84 פיספסתי ולא מצאתי שידור חוזר שלהם. מה שכן מצאתי היה שידור חוזר של UFC 85 שהיה בכלל תחת שם אחר. עוד דבר שמפריע זה שכל אירועי ה-MMA מתחילים מאוחר ואז נגמרים בסביבות 1, למה לא להתחיל אותם ב-9? חוץ מזה באמת אחלה ערוץ...

sandman2

New member
עונה

לגבי המידע בלוח השידורים - צריך לפנות להוט ויס. אני מנסה להעביר להם את כל התקצירים והשעות אך לא תמיד הם מספיקים לשנות בזמן לגבי שעת השידור - לפי החוק אסור לשדר קרבות MMA בארץ לפני השעה עשר בליה ולכן השעה המאוחרת.

motrozen

New member
השאלות שלי

אני מבקש סליחה מראש אם אני חוזר על שאלות שכבר נשאלו: 1. למה לדוגמה שידור UFC85 לא נקרא UFC85 אלא בשם שאין לו שום קשר? 2. למה שידור של אירוע UFC חדש מתחיל בשעה 22:30 ולא בשעה יותר מוקדמת? 3. ערוץ אגו טוטל אמור להיות ערוץ הקרבות אז למה יש רכיבת שוורים ועוד כל מיני דברים משונים?

sandman2

New member
עונה

1. למה לדוגמה שידור UFC85 לא נקרא UFC85 אלא בשם שאין לו שום קשר? - טעויות של הכבלים ולעיתים שלי 2. למה שידור של אירוע UFC חדש מתחיל בשעה 22:30 ולא בשעה יותר מוקדמת? אסור לשדר לפני 3. ערוץ אגו טוטל אמור להיות ערוץ הקרבות אז למה יש רכיבת שוורים ועוד כל מיני דברים משונים? יש אנשים שכן אוהבים את התכנים האלה והרגשנו זאת מתגובות במקומות שונים בארץ

talhorm

New member
שאלה

קודם כל תודה, אני מרוצה מהערוץ השאלות שלי הם כאלה: 1.) פרייד. זה יקרה? ישדרו את זה? ואם כן מתי בערך? 2.) האירגונים החיים של היום כמו דרים, WVR, WEC, סטרייקפורס ואליט EXC, איזה מהם מתוכננים להיום משודרים? לא צריך שידור חי... רק להראות לעולם טעימה מהם, למרות שיש סטרייקפורס ואליט EXC בערוצים אחרים בישראל. 3.) אתם עוסקים גם הרבה בקיקבוקס... אבל לא יצא לי לראות הרבה K1 בערוץ, יצא לי לראות אירוע MMA של K1, אבל קיקבוקס לא, למה? זה יהיה? והמלצה קטנה בקשר לTUF... תביאו את זה במרתון... בלילה או משהו.. מתי שיש לכם זמן. זה יכול להיות מגניב וזורם לנו הצופים.

sandman2

New member
עונה

.) פרייד. זה יקרה? ישדרו את זה? ואם כן מתי בערך? - אולי ב2009 2.) האירגונים החיים של היום כמו דרים, WVR, WEC, סטרייקפורס ואליט EXC, איזה מהם מתוכננים להיום משודרים? - ELITE XC משודר במוצ"ש 3.) אתם עוסקים גם הרבה בקיקבוקס... אבל לא יצא לי לראות הרבה K1 בערוץ, יצא לי לראות אירוע MMA של K1, אבל קיקבוקס לא, למה? זה יהיה? בכל ערב בשעה 21:30 יש רצועת קיקבוקס בערוץ

talhorm

New member
השאלה שלי אם יהיה K1 קיקבוקס

לא הקיקבוקס שאני רואה בערוץ

favor

New member
שעם כל הכבוד מדובר בקיקבוקס דרג ז'

ממש לא "הטופ" כמו שהערוץ מנסה להציג. באמת אם תצליחו להביא קיקבוקסינג מ-K-1 זה יכול להטריף את הצופים אולי ברמה של אירועי ה-UFC.

oozz73

New member
שאלה

מדוע יש חוסר דיוק מובהק בין הרישום בלוח השידורים בחברות הכבלים והלווין לבין התוכניות בפועל בערוץ? גם שמות ומספרי האירועים לא תואמים את התכנים וכיצד ניתן לפתור את זה? הייתי שמח אם היו מקדימים במקצת את שעות השידור של ארועי ה-MMA. נצל"ש תודה על הערוץ,בזכותו הכרתי את הספורט הנהדר הזה והתמכרתי.

למעלה