שירשור שאלות ותשובות למתן מאגו טוטאל

sandman2

New member
עונה

מדוע יש חוסר דיוק מובהק בין הרישום בלוח השידורים בחברות הכבלים והלווין לבין התוכניות בפועל בערוץ? - נובע בעיקר מטעויות של הפלוטפורמות ולא אשקר לפעמים גם אני הייתי אחראי:) גם שמות ומספרי האירועים לא תואמים את התכנים וכיצד ניתן לפתור את זה? אותה תשובה - אני עובד כדי לשפר את זה הייתי שמח אם היו מקדימים במקצת את שעות השידור של ארועי ה-MMA. הזכרתי למעלה שאסור לשדר לפני השעה 22:00 תכנים של MMA

sandman2

New member
זה מוגדר כמגזין

בעיניי המועצה לשידורים ככה שאין בעיה עם זה וטוב שכך, למרות שאני מאמין שאם אי פעם מישהו מהמועצה יצפה ב"מגזינים" האלה זה ישתנה :)

shay230

New member
שאלות

קודם כל אני מרוצה מהערוץ, ובשעות הלילה אני מעביר בו את רוב הזמן, אך יש לי כמה שאלות: 1. האם אתם מתכוונים לרכוש ולשדר עונות נוספות של TUF? לדעתי קצת נמאס מהשידורים החוזרים.. 2.קיימת בעייה בלווין כאשר הוא מציג שמות לא נכונים של תוכניות למשל רשום ufc 63 ופועל משודר 67. 3. האם יש אפשרות להקדים את שעות השידורים של תוכניות הufc? אני למשל תלמיד תיכון וקשה לי להתחיל תוכנית ב22:30 ולגמור אותה ברבע לאחד כאשר יש לי יום למחרת לימודים. אני בטוח שעוד הרבה "סובלים" מאותה בעייה. 4. האם הערוץ מתכוון להרחיב את התכנים שקשורים בMMA ולקנות תוכניות נוספות, אם כן איזה? תודה רבה, שי.

sandman2

New member
עונה

. האם אתם מתכוונים לרכוש ולשדר עונות נוספות של TUF? לדעתי קצת נמאס מהשידורים החוזרים.. עונה 4 תשודר בקרוב 2.קיימת בעייה בלווין כאשר הוא מציג שמות לא נכונים של תוכניות למשל רשום ufc 63 ופועל משודר 67. לא ראיתי אבל אבדוק זאת 3. האם יש אפשרות להקדים את שעות השידורים של תוכניות הufc? אני למשל תלמיד תיכון וקשה לי להתחיל תוכנית ב22:30 עניתי פעמיים למעלה ולגמור אותה ברבע לאחד כאשר יש לי יום למחרת לימודים. אני בטוח שעוד הרבה "סובלים" מאותה בעייה. 4. האם הערוץ מתכוון להרחיב את התכנים שקשורים בMMA ולקנות תוכניות נוספות, אם כן איזה? בהחלט כן! עדין לא ידוע איזה תכנים

Meirav SA

New member
הצעה

בתור אישה ששוקלת להתחרות אשמח אם תשדרו יותר קרבות MMA של נשים. תודה

Meirav SA

New member
ועוד דבר...

אפשר בכיף לוותר על נערות הדבש ולהכניס משהו קצת (הרבה) יותר רציני במקום. תודה

sandman2

New member
יש תוכנית חדשה

קרבות MMA נשים מאוסטרליה שעולה בעוד שבועיים - מומלץ מאוד לחובבי הספורט הנשי

e m z

New member
לא משנה מה תעשו, תדאגו לדבר אחד:

שיהיה לוח זמנים מ ס ו ד ר! ושיהיה רשום בפרטיי התוכנית את התכנית שאכן משודרת! לקחתם תוכנית, תעשו אותה בסדר מסודר, ברצף וביום ובשעה קבועים. עוד דבר מאוד חשוב- סדר כרונולוגי בכל זירה שהיא.

sandman2

New member
שאלה שלי...

מה דעתכם על השירות החדש של חדשות אגו טוטאל לסלולרי (3090)?

doom23

New member
בקשר לשירות 3090

הרעיון חביב אבל קשה להאמין שישתמשו בו כאשר יש לך אינטרנט ופורום שיש בו את כל החדשות הכי חמות ...

favor

New member
תודה מתן! יצאת גבר גבר

באמת רואים שמדובר בבנאדם אחראי, פתוח ואיש טוב. לא כל אחד היה מסכים למה שעשית ואני זוקף את זה רק לזכותך. יצאת תותח!

sandman2

New member
תודה לכם

התענוג היה שלי תהיו בטוחים שאני עושה הכל כדי לעשות את הערוץ הכי מקצועי שאפשר כמובן במסגרת מגבלות התקציב תודה לכולכם והמשך צפיה מהנה... מתן

favor

New member
אגב מתן

יש מצב לשדר את UFC 3? פשוט דילגתם על האירוע הזה משום מה.

למעלה