שירשור של הסרט הכי מפחיד שראיתם

שירשור של הסרט הכי מפחיד שראיתם

סרט שגרם לכם לרעוד באמת . כל אחד יכתוב את הסרט שהכי הפחיד אותו. כמובן סרטים לגילאי ההתבגרות , ולא סרטים שגרמו לכם לרעוד בכיתה ב` . יאללה תתחילו.

NiKi†a

New member
ממממ לפני כמה ימים-

הטינה. אפעם לא פחדתי מסרטי אימה [או שפשוט לא היה סרט שהפחיד אותי באמת..] והופ, הנה יצא לו הטינה לקולנוע, שירן הלכה לראות..ומאז היא כל שניה מסתובבת אחורה ומפחדת שהרוח תבוא אליה, ואם היא תשמע את הקול שלה היא בכלל תמות P: בהחלט דה גראדג'.

uriya1

New member
ממש לא../images/Emo31.gif../images/Emo57.gif../images/Emo129.gif

בדיוק רציתי לכתוב ש'הטינה' כל כך לא מפחיד. הם אפילו לא השקיעו בדמות האם [שרודפת אחרי מי שנכנס לבית], כדי שתראה מפחידה [בניגוד לסמארה מהצילצול - שם הם הצליחו בגדול
]. בכלל, נדמה לי שעם הזמן אתה מפתח "מנגנון-נגד-פחד", כי בזמן האחרון, כשאני רואה סרטי מתח ואימה, אני כבר יודע מראש על כל הטריקים ולא משנה כמה אני מתאמץ לפחד - זה לא מצליח
לכם זה לא קורה?

NiKi†a

New member
בטח שהם כן!

עובדה שפחדתי [ואני עדין פוחדת ממנה]. סמרה לא מפחידה בכלל [אותי]..היא דווקא היתה חמודה [מתי שהיא בלבן..] וגם כשהיא מפחידה היא לא 'מפחידה' ולא עושה סיוטים ולא כלום.

ליעדון

New member
מאמי,

סמארה אף פעם לא התכוונה להפחיד. הפחד הוא שאתה מבין מה זה BEFORE YOU DIE YOU SEE THE RING, שאתה חווה בתוך הסרט את תחושת הקלסרופוביה שמתעורת אחרי שבעה ימים בבאר חשוכה, שאתה נשאב לתוך אווירה של מסתורין אינטיליגנטית ולא כזו של: "בוווו!", שאתה, הצופה, יחד עם השקחנית הראשית (רייצ'ל) חוקר ומבקש סיבות לתוצאות שקרו. ב"הטינה" אתה מתוכנן לפחד מהתוצאות. ב"הצלצול" אתה מפחד מהסיבות. אבל - כל אחד וטעמו הוא
, הכי חשוב שיודעים להנות. בלי קשר: חזרתי עכשיו מ"אלפי", שאימה זה בטח לא, אבל - מומלץ.

NiKi†a

New member
מאמי? ../images/Emo4.gif

טוב. אני אגיב לך רק בקשר לסמרה ואיך זה קשור לטינה. [זהירות..יש
ים בהמשך ההודעה]. הכוונה של סמרה היא להפחיד, לא סתם עשו אותה מפחידה. אם לא היו רוצים לעשות אותה מפחידה, היא לא היתה ניראת ככה והיו עושים ילדה שמחלקת סוכריות :p כל הקטע הוא שאחרי 7 ימים דבר כזה בא להרוג אותך, זה מה שמפחיד..אנשים לא היו מפחידים אם היא לא היתה יוצאת להם מהטלויזיה והורגת אותם..זה חלק מהפואנטה של הסרט. ואפשר להגיד חלקית, שהטינה זה בערך אותו דבר, אנשים נכנסים לתוך הבית..אבוד להם, הם מבטיחים את מותם בכך שהם חוקרים ומנסים לגלות מה קורה. כמו בקלטת של הצילצול, מישהו ראה את הקלטת > זהו, אבוד, הוא כבר מת. בשניהם אף אחד לא יודע שהוא באמת ימות עד שזה קורה, בשני הסרטים חלק מהאנשים לא לקחו את ההזהרות ומה שקרה לקודמים להם ברצינות. אפשר להגיד שבצילצול זה פשוט קורה בלי שום "בווו!" ודברים כמו בטינה..אבל טוב
, אולי זה מה שמפחיד אנשים, שעושים להם 'בוו!' ואז הם לא יכולים לישון בלילה.

avshalomariel

New member
תאמיני לי...

שהיה אפשר לעשות את סמארה ילדה רגילה, רק קצת אפלה... זה היה מפחיד בדיוק באותה מידה הפרצוף שלה פשוט ממש ממש לא מפחיד - להפך, היא די חמודה

NiKi†a

New member
מה אני אגיד לך.

רוב האנשים ששאלתי אותם מה כל כך מפחיד בסרט הם אמרו- "ראית את הפרצוף של הילדה הזאתי?!!?!? אלוהים ישמור!"

y a m i girl

New member
אבל...|מדוזה|../images/Emo82.gif

באותה מידה זה יכול להיות גם ניגוד... איך ילדה עם פרצוף חמוד ותמים כזה יכולה לעשות דברים כאלו...

Spiritfall

New member
ממ שירן?

לדעתי הוא דיי צודק. הפואנטה בצילצול היא לא איך סמארה נראית או מה היא עושה.. וגם זה שאתה מת אחרי 7 ימים זאת לא כל כך הפואנטה.. כל הקטע זה בדיוק כמה שהוא אמר - האווירה של העלילה. כל הקטע שהיא הורגת אנשים ויוצאת מהטלויזיה זה רק תוספות.. בכל מקרה, זה עניין של דעות וכל אחד יכול להיות משהו אחר לגבי איך הוא הבין את הסרט.. ומחר אחרי הבגרות אני הולכת לטינה סוף סוף

ליעדון

New member
לצערי,

היה לי קשה להנות מה"טינה". ההפחדות היו זולות מידי. העלילה הייתה מורכבת מבדיה והתגשמותה, זה הכל. בית
רוחות
מי שנכנס לבית מת - וזה אפילו לא ספויילר. מספיק לקרוא תקציר במעריב/ידיעות/רייטינג וכו. והסרט - אותו דבר.

avshalomariel

New member
הניצוץ... ../images/Emo58.gif

בקטע שהוא *אהמ* פותח פה *אהמ* וגם מגרש השדים... ובהתחלה גם הצלצול

NiKi†a

New member
מממ שאלה

לא בטוחה שתוכל לענות עליה..אבל, מה בדיוק הפחיד אותך בניצוץ?

למעלה