שירשור של הסרט הכי מפחיד שראיתם

Evolution17

New member
אוקיי אז יש סרט כזה:

"תעלומה בסנט פרנססויל" וזה הסרט בין ההכי חזקים שצולם לפיח דעתי בתחום האימה. זה בסגנון של המכשפה מבלייר רק בתוך בית: 4 צעירים המשתתפים בניסוי נכנסים לתוך בית נטוש וחייבים להשאר שם לילה ולחקור את הבית ואז.... אתם כבר תצתרכו לראות צירפתי לינק למידע:

NiKi†a

New member
יו אני חושבת שראיתי את זה!../images/Emo58.gif

יכוליות..לא בטוח שזה זה..מישהו מהם מת באמצע הלילה?

Evolution17

New member
כן, אני בטוח

מה כל כך קשה בלהסתכל בלינק ולראות את המידע על הסרט?

אין על מגרש השדים.

בתור חובב באמת גדול של סרטי אימה הסרטים של ימינו רק מקפיצים ולא גורמים לך להתקפל בתוך עצמך. לא ממזמן ראיתי את מגרש השדים:ההתחלה. דווקא הסוף של הסרט היה "העסיסי" יותר ודי קיבלתי פלאשבקים מקודמיו אף על פי שהסרט נופל מאלו שנות אור.

y a m i girl

New member
../images/Emo128.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

זה כל כך לא נכון... אני אישית ממש ממש התאכזבתי מהסרט הזה... בפעם הראשונה שראיתי אותו נרדמתי בכלל ובפעם השנייה שניסיתי ראיתי אותו והשתעממתי נורא... הוא ממש ממש לא מפחיד... אבל ממש... להפך, הוא אפילו ממש הצחיק אותי... תמיד אמרו לי "יו זה סרט מפחיד בלע בלע בלע" והוא ממש לא><

רועי123456

New member
הסרטים שהכי הפחידו אותי הם:

הסרטים שהכי הפחידו אותי הם:הצלצול,מסור,הטינה.

hagayx

New member
יש עוד סרט שמעתם על..

Lovers Lane (נתיב האוהבים)? סרט מעולההה מי פה ראה את זה?

Hangman Jury 87

New member
מגרש השדים

הכי מפחיד שבוע שעבר ראיתי "מגרש השדים-ההתחלה", זה גרסה לגמרי שונה, זה אפילו לא אותה עלילה עם אותה ילדה שנכנס בה שד ולא הבנתי למה שינו את זה לגמרי, בכל מקרה גם הסרט הזה ממש מפחיד.

y a m i girl

New member
אמ...|מדוזה|../images/Emo82.gif

לא מצאתי כזה האמת...
אני עדיין צריכה לראות saw... אני מחכה שזה יבוא לקולנוע, אולי זה יהיה מפחיד... יו אני מחפסת סרט ממש מפחיד המון זמן><

למעלה