תודה ובהצלחה:]
ז זיווש מתה על אגמוש New member 31/8/06 #117 אחה"צ טובים לכולםם!!../images/Emo20.gif אני עפההה עם אבא לקנות מחברות ועוד כמה דבריםם קטנים שחסריםם ליי ואזז אני עפה למסיבבתת הפתעהה של חברה מקווה שיהיה כיףף םטרי אם את צריכה אותיי תקשרי לפלאאא שירושש חיימשלי המסןן לא עובדדד אזז תקשריי אלייי אוווו שאני אדבר איתך אחריי זה באיסיקייוו מוואה
אחה"צ טובים לכולםם!!../images/Emo20.gif אני עפההה עם אבא לקנות מחברות ועוד כמה דבריםם קטנים שחסריםם ליי ואזז אני עפה למסיבבתת הפתעהה של חברה מקווה שיהיה כיףף םטרי אם את צריכה אותיי תקשרי לפלאאא שירושש חיימשלי המסןן לא עובדדד אזז תקשריי אלייי אוווו שאני אדבר איתך אחריי זה באיסיקייוו מוואה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 31/8/06 #118 היום מאימוייייי בת 3 שבועותת../images/Emo110.gif כפרעליה עד 120
ש שיר חולה על אגמי New member 31/8/06 #127 מזל טובבבבב../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif!!
ה היללי 2 New member 31/8/06 #125 יאא מזל טוב לההה../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 31/8/06 #128 שיררר היל היל ותותתתת../images/Emo110.gif איזה חמודותת תודההההה
ה היללי 2 New member 31/8/06 #129 עררבב../images/Emo29.gif../images/Emo23.gif ואיי דיברתי עם אילה במסןן.. ואז הלכתי לישון ב5וחצי בערך וקמתי ב7 ורבעעע אני פשוט מתה מעיפוות... ומתחיל להיות לי חסר שעות שינהה.. ואיי זה לא טוווב עפתי עוד מעט לספורט מאווווה הילה
עררבב../images/Emo29.gif../images/Emo23.gif ואיי דיברתי עם אילה במסןן.. ואז הלכתי לישון ב5וחצי בערך וקמתי ב7 ורבעעע אני פשוט מתה מעיפוות... ומתחיל להיות לי חסר שעות שינהה.. ואיי זה לא טוווב עפתי עוד מעט לספורט מאווווה הילה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 1/9/06 #132 ובסוף אני לא הלכתי לישון אצל../images/Emo110.gif חברה שלי חחח רעות נשארנו בדדניקיותתתת!
H hila846 New member 1/9/06 #134 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif תמיד שאומרים אולי הולכים בסוף לא הולכיםם
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 1/9/06 #136 חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif לההפפך אני תמיד אם אני אומררתתת זה איכשהו מתבטל ואם אני אומרת אולי זה כע קורהההההה
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif לההפפך אני תמיד אם אני אומררתתת זה איכשהו מתבטל ואם אני אומרת אולי זה כע קורהההההה