שירשור של יום רביעי!!

י ח ד

New member
סתם סקרן

מישאו אולי יודע איפו או לי איפו המושב של אגם רמת צבי

einatit4

New member
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo119.gif

ליד עפולה.. בערךך.. המממממממממ המממ הממ 15 דקות מעפולה בערך...

אנייי../images/Emo13.gif

אממ ליד נאעורה(ישבו ערבי) זה פחות מגילומטק משםם וליד מולדת ממש ממש קרוב אותה פנייה!! וובין עפולה לבית שאן ליד עין חרוד חחחחח מלא תיאורים

einatit4

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo119.gif

אני עכשיו הולכת לישון... איילה את כועסת עליי?

אייללוש

New member
יאאא עינתוש כפרעליך מפתאום../images/Emo24.gif

אני חולעליך איך הגעת לזה שאני כועסת עליך
אז שתדעי שלא כעסתי עלייך ואני חולעליך

תהנייי יפשליי../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

ותראייי להםם מיי אתת לבנות החוצפניות האלהה
שמעי אני במקומך הייתי מרביצה להן :-S סתעםםםםם אני לא אלימה

יקיר15

New member
בוקר../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולםם .. למרות שלא הנרבה התעוררו כאןן ... אתמול הייתי בסופלנד עם חברים היה אלוףף רצחח מזה נהיניתייי.... נסענו 20 חברים .. בקיצור עליתי על הקומבה פעמיים עם ספינת החלומות [ זאת שעושה סיבוב של 360...] עליתי שלוש פעמים עליתי על הגרנד קניון - פעמיים לופ 2000 [ רכבת הרים] - עליתי גם פעמיםם מפלי האיימה - עליתי שלוש פעמים ... קנגו- שהקריין שם מזה חפר עוד שניה הרבצתי לו " אסור לעמוד אסור לעמוד" וואי הוא לא סתם עם הדבר הזה נראה לי שזאת הייתה הקלטהה
גלגל ענק מכוניות מתנגשות והכיסאות האלה שעפים באוויר - סתם הלכנו אליהם זה היה איזה חצי שעה לפני שנסענו וחיפשנו מתקן שאין בו הרבה אנשים חח
רציתי לעשות את הסקאי אבל ביזבזתי יותר מדי כסף החופש הזה
בקיצור היינו שם בערך משעה 11 וחצי עד שעה 8 וחצי רק יצאנו משםם ... היו מלא קטעים מצחיקים ... למשל ברכבת הרים בפעם השניה לא היה לי מקום .. כי אני ועוד 2 ידידות וחבר הלכנו למפלי האימה לבד בזמן שכולם הלכו וכשחזרנו [ רטובים לגמרי - זה היה פשוט מטורף כל פעם עד שהתייבשתי עליתי למתקן הזה שוב ... בפעם השלישית נרטבתי הכי הרבה ...
] אז 12 חברה היו כבר בתור לרכבת הרים [ לופ 2000] בקיצור לא היה לי מקום ומזה רציתי לעלות על זה שובבב אז חיכיתי שם ליד הכניסה הייתה לי תחושה שידידה שלי הפחדנית הזאת תפחד [ בפעם הראשונה היא יצאה משם בוכה ...] ואז איך שהיא הגיעה לכניסה למתקן חבר שלי אומר למה את עולה כדי לסבול אז היא אמרה טוב אני לא עולה אני יוצאת כמובן שאני ישר קפתי על המציאה ואמרתי שאני עולה במקומהה
בקיצור הידידה הזאת עשתה את כל הקטעים כי היא מזה טיפשה אתם לא יודעים עד כמהה אני יספר לכם על מה שהיא עשתה ... במפלי האימה עליתי איתה ועם עוד ידינה וחבר בפעם הראשונה בקיצורר נתקענו שם ישר אחרי הירידה הראשונה כי היה בול עץ של ערביות שנתקע לפני העלייה הגדולה ואחריהם עוד 2 בולים ורק אז אנחנו היינו [ יענו היינו הבול הרביעי בפקק חחח
] ואז ירד הבול החמישי והוא השפריץ מלא מים אחרי הירידה וכמובן שהכל עף עלינו
בקיצור ישבו שם זוג הורים והילד שלהם ובידיוק הייתה צריכה לרדת עוד סירה [ כל זה ועוד לא שמו לב שנתקענו
] אז היא עושה לו " אדוני תיזהר עכשיו הסירה הזאת תיפול ותעיף עליכם מלא מים" אז הוא אמר לה אז מה מזה מים והתחיל להשפריץ עליה מלא מיםםם [ תבינו בנאדם בן 35+ ] בקיצור והיא צועקת עליו אדוני אדוניי [ ויש לה קול מזה מעצבן ] אדונייי תפסיק להשפריץ עלי מיםם אדונייי נווו אדוניי אני חולצה לבנה אדוניי אדוניי אני עם חזיה תכלתת אדוני תפסיקק אדוניי חחחחחחחחחחח
בקיצור היא לא נחה מהאדוני הזה ... ואז היא התחילה לצעוק שהיא רוצה לרדתת וזאת שהייתה לפנינו אמרה לה כן כן תעשי בלאגן ככה יעשו לנו עוד סיבוב ואז היא שאלה מאיפה אתם אז היא אמרה לה מה לא רואים שאנחנו מבאר שבע תראי איזה שלוכים אנחנו חחחחחחחחח
והסירה שהייתה שתיים לפנינו היו גם בארשבעיים אז כל השושלש סירות [ זאת שאמרה לה להיחות היסטרית] שלנו ושל הבארשבעיים השניה התחילו לצעוק באר שבע באר שבעע חחח
ואז באו סופסוףףף לחלץץ אותנווו
ואז היא שוב התחילה עם האדוני שלהה ... אדונייי אדוניי אני רוצה לרדת [ והיא עומדת ואסור לעמוד] עכשיו אני מוריד אותי אדונייי אדוניי אני לא עולהה אדונייי חחחחחח בקיור קרעה אותנו מצחוק שם ...
מה שעוד היה מצחיק איתה היה בקנגו שזה האבוב הזה בקיצור אני ישבתי לידה ידעתי שיהיה איתה צחוקים אז איך שהתחלנו לזוז אז יש מן ירידה קטנה כזאת שעף עליך מים וטהיא ישבה בידיוק איפה שעף המים אז היא ישר קפצה עלי וישבה עלייי לא רוצה למה המים עפו עליע ומתחילה לקלל איזה קרועהה .... והדבר האחרון שהיה איתה מצחיק היה בגלגל ענקק היא ועוד ידיה שלי רק מורידות תראש ומתות מפחדד [ השיארו אותנו למלעה מלא זמן כי העלו אנשים חחח ...] והם היסטריותת [היה ממש קורעעע אני מאוד מאוד נהיניתייי חזרתי הבייתה בסביבות 10 וחצי ועוד הייתי רטוב מהפעם האחרונה של מפלי האימה ואל תשאלו איך הכף רגל שליע נראתה אחרי שהורדתי תגרב מרוב שכל הגרב והנעל נרטבה והרגל הייתה מלא מלא מלא זמן במים [ לפחות איזה 4 שעות ...] בקיצור כולה קשה וקמטים כאלה כמו שיש בידיים אחרי הרבה זמן בבריכה אבל הרבה יותר גרוע והרגל לבנהה כמו סידדדדד היום ברוך השם זה עבר
אממ וזהו סורי על החיפרה ותודה למ ישקרא |חיבוק המשך יום מרסק לכולם

hila846

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif

איזה מפגרת היאאא
חחחחחחחחחחחח שמחה שנהנתתתתתת

חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif

ידידההה שלךך הזאת מזכירה ליי בדיווקק אותיי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גמאניי ככה אדוניייי חחחחח ואני אוהבת להגיד גם סלח לי חחחחחחח
מה עשיתי פעםם לנהג אוטובוססס מסכןן אני קוראת לו שעה סלח לי ועושהה כזהה בידיים את הדבר הזה קיליקים כאלה חחחחח וגמאני לפעמים מחכה בתור ואז שאני מגיעה אני יורדת ולא עושה תמתקן
אבל עכשיו פחות אחריי חוץ לארץ אני לא מפחדת מכלום
שמחהה שנהנננתתת

למעלה