שירשור של desktop.

lazy

New member
גם אני רוצה...

אז מה אתם יכולים לספר לי על עצמי?

lazy

New member
מעניין

אני חשבתי שאני ילד מאוד מאוד מיוחד ,אבל אם הדסקטופ שלי אומר אחרת , אני מניח שאני אצטרך לבדוק את זה שוב...

Major Thom

New member
שמע..

בכל יום לומדים משהו חדש..

polyethylene

New member
ששמעון מזרחי לא נראה טוב...

ובמיוחד לא על מסך גדול... מאיזה משחק זה היה בדיוק

lazy

New member
זו כל המטרה....

לתת לשמעון מזרחי מראה פלצתי. בתור שונה מכבי ותיק התמונה הזאת תמיד משעשעת אותי. שמעון מזרחי הכל יכול , עם פרצוף של תשעה באב , הולך להפסיד גביע , ואין שום דבר שהוא יכול לעשות בנידון.... התמונה לקוחה,כמובן, מהפשחק נגד פנתניקוס בפינל פור השנה.

cuttooth

New member
אהבתי...

מתה על פאנא... לצערי אני לא יכולה להראות את הדסקטופ שלי כי המחשב שלי איטי מידי. אבל אני יכולה לומר ששלי הכי יפה!

In Limbo

New member
יש לי שאלה..........

סתם שאלה מתוך סקרנות... ככה הדסקטופים שלכם באמת ניראו לפני שהרעיון עלה?.. או שקצת ´סידרתם´ אותו בשביל התמונה?
רעות.

ככה, הדסקטופ שלי נראה

והאמת שלא היה מזיק לי לסדר אותו קצת, יש בוא יותר מדיי אייקונים מיותרים

polyethylene

New member
כן, ככה נראה הדסקטופ שלי בעבודה.

את הדסקטופ שבבית אני מעדיפה שלא לשים כי הוא ממש בושה לאנושות הקיימת
אבל בגלל ש- 9 שעות ביום אני מבלה מול המחשב בעבודה, השקעתי בו מבחינת תמונת הרקע והאייקונים (עד כמה שאפשר).
דיסקמן באוזן אחת, ballroom - day after day
מוסיקת הדיכאון שברדיו הורגת אותי..

Major Thom

New member
ככה הוא תמיד..

ואני נורא גאה בעצמי על זה
belle and sebastian / my wondering days are over

power play

New member
שלי...

אין תמונה :) יותר טוב לעיניים ככה.. "מוניקה סקס\180" NP *קניתי באוזן השלישית בחיפה את פצעים ונשיקות..מת על הדיסק

optimistit

New member
סתם שאלה. וזה ישמע מפגר

טוב, אני אולי בורה אבל איך אני לעאזזל שולחת תמונה של הדסקטופ שלי? אני לגמרי מוגבלת בקטעים האלה..... אני ממש ממש ממש לא בקטע של מחשבים ואני כל הזמן מצליחה להרוס אותו מחדש אבל זה לא משנה רק בבקשה תסבירו איך אני מוציאה תמונה של הדסקטופ.....

cuttooth

New member
alt+print screen

וגם אני למדתי את זה רק לפני חודש (ומאז לא מפסיקה לעשות את זה)

polyethylene

New member
צילום מסך :

למזער את כל המסכים כך שרק הדסקטופ יהיה גלוי ואז ללחוץ על מקש print screen (שנמצא איפה שמקשי ה- page down/page up) זהו, לפתוח צייר או acdsee (אני ממליצה את ה acdsee כי הוא מקטין מראש את גודל התמונה)ולעשות paste, שומרים באיזה שם שמתחשק עם סיומת jpg ומצרפים כקובץ... בהצלחה

naps

New member
שאלה מטרידה...

קודם כל- אין טעם שאני אשים את הדסקטופ שלי כי עשיתי אתמול בערב פורמט ככה שאין שם כלום... ובקשר לשאלה שלי- מה זה ה- AGSatellite שמופיע אצל כמעט כולכם על הדסקטופ?!? <לא מתנגן כלום>

למעלה