שירשור תיקשור [=

Linor Suoh

New member
שירשור תיקשור [=

חח חשבתי בהתחלה שזה אולי יוצא דפוק אבל אתן כאלה מגניבות XD אז בכל מקרה שכל אחת תכתוב כאן שם: כינוי: מסן: אייסי: וזהו לא נציק יותר
לינורע

Linor Suoh

New member
אני אתחיל ../images/Emo69.gif

שם: לינור D=
כינוי: לינורע XD; פינגווין וזהו נראלי
מסן: [email protected]
אייסי: 379538146 [חח מה לעשות שיש לי אחד..]
איזור מגורים: פ"ת [ערסים זקנות ובני עקיבא!]
על עצמי: אממ אתמול עברתי ראיון עבודה בטינק י.י היה הזוי.. ושאלו אותי על זה אז.. כתבתי שהם יחכו ויראו [=
באיזה שמפו את/ה משתמש/ת? גם את זה שאלו XD;

שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif

שם:
חן
כינוי:
צ'ן, צ'ין צ'ן, צ'ין, צ'ד
מסן:
[email protected]
אייסי:
174355054
איזור מגורים:
צפון/אזור חיפה. לא ממש סגורה על עצמי D:
על עצמי:
משועממת. לפחות כרגע [שימו לב לשעה]
באיזה שמפו את/ה משתמש/ת?
פינוק P:

יאללה למה לאD:../images/Emo109.gif

שם: בלה
כינוי:חחח מזאת אומרת? מסן: [email protected] איסיי:302616268 איזור מגורים: סביבות ירושליים גיל:14 עוד שבועיים על עצמי:סתם,לא יודעת באיזה שמפו את/ה משתמש/ת?הרבל לסנס.

dirty look

New member
היי זה לא שלח../images/Emo7.gif

שם: אורלי כינוי: הממ.. אין?
מסן: [email protected] אייסי: 339413459 איזור מגורים: מעלה אדומים גיל: בקרוב 14 על עצמי: הממ... מעריצה מושבעת של טוקיו הוטל?
באיזה שמפו את/ה משתמש/ת?
כל הזמן מחליפהXD

r love gerard

New member
מממ....אני מגניבה?O:../images/Emo129.gif

שייאיי, תודה
שם: רחל
כינוי: רחלי, רייצ'ל, רייצ'(
)."פריקית מתחילה"(יש לי חברה נכה, אני כבר שנה מתלבשת איך שאני מתלבשת ושומעת את המוזיקה שאני שומעת, והיא עדיין קוראת לי ככה><) מסן: [email protected] אייסי: אין>< איזור מגורים: חור ליד כפ"ס
גיל: 13 וחצי ושיבעה ימים. על עצמי:מה יש להגיד? כרגע, משעמם לי מאוד>< באיזה שמפו את/ה משתמש/ת? בראץ(חיוך ממזרי של ג'רארד) או פשוט את זה וזהו-8-|

XnevermindX

New member
../images/Emo15.gif

שם: טליה כינוי: סליה, חליה...תבחרו
מסן: [email protected] אייסי: 348833129 איזור מגורים: כפר-ורדים [חור ליד נהריה] גיל: עוד...חודשיים בת 14. על עצמי: אמממ, אני לא יכולה בלי מוזיקה XD באיזה שמפו את/ה משתמש/ת? Dove/Pantene

Zaider

New member
../images/Emo19.gif

שם: יעל כינוי: זיידר
מסן: [email protected] אייסי: איזור מגורים:מושב בצפון D: גיל: 13 ורבע XD. על עצמי: הממ... אני אוהבת את גוד שארלוט [?] >< באיזה שמפו את/ה משתמש/ת? חחחחחחחח נקה 7 או הרבל משהו לא זוכרת

PerfectSP

New member
ich../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

שם:יסמין כינוי:ג'סי מסן:[email protected] אייסי:326699999-אבל חבל לכם על הזמן כי אני לא נכנסת לשםXD א"מ: צור הדסה.חור ליד עיר מקודת הערסים והדוסים,ירושלין
גיל:14 על עצמי: מוזיקה.סימפל פלאן.טוקיו הוטל.לוסטפרופטס.מה עוד? באיזה שמפו את משתמשת: אלסוו והרבל אסנס...

dirty look

New member
באתי כזה לכתוב:

"את ממעלה?? גמאני!!!" ואז נזכרתי שזה הכינוי החדש שלךXDDD

PerfectSP

New member
ברור שאני מכירהXD ../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

השאלה היא,האם את מכירה את צור הדסה?!
כי אני באמת חור ליד ירושלים
יש לי ילד מהכיתה שעבר ממעלה אדומים גם...

למעלה