שירשור תיקשור [=

P:

שם: שיר כינוי: שירי ^__^ שיריאנ XD לול מסן: [email protected] אייסי: אוי ואבוי איזור מגורים: ראשל"צ גיל: 14 ושבועיים שלושה על עצמי: פוב =
. שש כולם ;; באיזה שמפו את/ה משתמש/ת? פינוק

WaitForTomorrow

New member
../images/Emo110.gif

שם: נוי כינוי: אהובתו של מייק מבלאסדהפול מסן: [email protected] אייסי: 370454762 אזור מגורים: גבעתיים גיל: עוד חצי שנה 13 על עצמי: אתמול, היה לי משעמם, אז הכנתי לכלב שלי מגבעת... באיזה שמפו את משתמשת? ~הולכת לבדוק~ שמפו כזה שקניתי באמריקה... אבל לא בא לי עליו... אז אני אשתמש במשהו מהארץ...

TheRiver

New member
../images/Emo150.gif

שם: רועי כינוי: האמ יש הרבה,הרבה מאוד. מסן: [email protected] [תוסיפו חופשי P:] אייסי: לול מה אני בכיתה ג'? XD [סתם סתם פשוט אין לי ^^'] איזור מגורים: מודיעין (H) גיל: 15 והרבה חודשים[בינואר יומולדת] על עצמי:לא יודע מה לכתוב, תוסיפו למסן ותדעו ם: באיזה שמפו את/ה משתמש/ת? לא יודע XD הוא לבן כזה...

מה? אני הכי זקנה בפורום?!

שם: נוי כינוי: אין מסן: [email protected] אייסי: אין איזור מגורים: צפון גיל: 16 ו4 חודשים, היום D: על עצמי: אנערף.. באיזה שמפו את/ה משתמש/ת? אממ פינוק?

EleVaTioN

New member
לא בעצם...../images/Emo129.gif

joelgirl יותר גדולה ממני אם אני לא טועה

Miles Away

New member
../images/Emo98.gif

שם: שרון כינוי: אין מסן: [email protected] אייסי: לא משתמשת בו איזור מגורים: מרכז גיל: 16 (בינואר 17) על עצמי: ^_^ באיזה שמפו את/ה משתמש/ת? מה שבא..

EleVaTioN

New member
שלי../images/Emo129.gif

שם: אורלי כינוי: אורלע מסן: [email protected] אייסי: - איזור מגורים: אצ'דוד (ליד אצ'קלונה וזה ) גיל: 19 וחצי על עצמי: חיילת חמודה (ומצטיינת
) באיזה שמפו את/ה משתמש/ת? בשמפו כייף (ולא אין קשר להיא מהמורדים...)

למעלה