20 ביוני - SUMMER BABY ../images/Emo42.gif
איפה? בבית, כמובן. עם מיילדת אחת מתוך השתיים שמטפלות בי בהריון - פאם ולואיז (מי שנמצאת ON CALL באותו היום/לילה). הן מביאות איתן תמיד תומכת נוספת שעובדת איתן - אם זו המיילדת השניה, המיילדת המתלמדת שלהן, או אחת התומכות שהן עובדות איתן באופן קבוע. אני משערת שהמיילדת המתלמדת, ניקול, רוצה להיות בכמה לידות שרק ניתן אז היא בד"כ מגיעה בתור מס' 2, אלא אם כן היא תלד עד אז (היא בהריון והתל"מ שלה 3-4 שבועות אחרי שלי
). גבי, אישי היקר, כמובן יהיה איתנו. אמי אמורה לבוא ללידה אבל היא מגיעה רק שבוע לפני התל"מ ויש סיכוי שאלד קודם (מאיה נולדה שבועיים לפני התל"מ שלה). הילדות יהיו בבית אלא אם כן זו תהיה שעת גן, ונראה איך יתאים לי ולהן מבחינת השתתפות בלידה (לא מתכננת כלום). אמי אחראית עליהן אם תהיה כאן, ואם לא יש לי 3 חברות שהתנדבו להגיע להיות איתן בכל שעה משעות היום או הלילה, וגם בת השכנים שהיא בת 20 והיא השמרטפית שלנו אם במקרה אף אחת מהשלוש לא תהיה זמינה. השבוע אני הולכת להזמין את כל הציוד ללידה ולארגן ארגז לידה בחדר השינה שלנו (נכנסת לשבוע 32, הגיע הזמן - לא?). כדור לידה יש (מציל אותי בימים אלו מכאבי גב ולחצים מעיקים בפות), אמבט גדול יש, מצברוח טוב יש, אפילו קולוסטרום כבר יש
... עכשיו נותר רק לחכות
מה אין? שם לבייבי אין... עדיין עובדים על זה
זהו. נראה לי...