שירשור תל"מ

אשכר ש

New member
מה הדילמות לגבי לידת המים?

דברים טכניים או אחרים? לגבי ההכנה לאמהות, אני לא יודעת אם אי פעם באמת מוכנים, כי אי אפשר לדעת במה זה כרוך עד שזה לא מגיע. אני לא אגיד לך שזה רק כייף אחד גדול, זה קשה, בעיקר בהתחלה, צריך הרבה תמיכה של אנשים שאת אוהבת. אחרי שקצת מסתגלים לשינוי הגדול בחיים יש המון המון הנאה ותרגישי רגשות שלא ידעת שקיימים ואני לא יודעת אם אפשר לתאר אותם. מבחינתי, האמהות זה הדבר הכי קשה ותובעני אבל הכי מדהים שאני חווה.

vashti72

New member
לא טכניות, רק אם זה מתאים לי...

טכנית אין בעיה כי לג'ויס יש בריכה. שמתי לב שכל פעם שכואב לי אני נכנסת לאמבטיה. כלומר אני מבלה חלק מההריון באמבטיה... זה גרם לי לחשוב לכוון לידת מים. פשוט קשה לי להחליט לגבי זה כי זה "נשמע" לידה אחרת, ומעצם לידת הבית אני מתמודדת עם הרבה "אחר". ולגבי האמהות-אני משערת שעד שלא נמצאים שם אי אפשר להבין את עוצמת הרגשות וגודל השינוי לטוב ולרע.

horit1

New member
15.8 עוד לא חלטתי איפה ללדת

אני מחיפה ורוצה שי"ח שיש בו מקסימום פרטיות- אולי לניאדו, ואולי אותר ואלך למה שנימצא- האפשרות הזו די מפחידה אותי.

horit1

New member
לא לניאדו מפחיד, אלא ללכת על המזל

בחיפה שאין את אותן האפשרויות של בחירת מילדת והצוות מתחלף...

5.6 -האם זה הבא בתור??? ../images/Emo213.gif

לפי התאריכים פה...כנראה שכן.. לידה שלישית,בתקווה שהכל יהיה כ"כ מהר ולא נגיע לבי"ח ואם לא אז כנראה שביוספטל-בדרום הרחוק אין הרבה ברירות... אין לי מושג מה יש-בן או בת כך שזאת ציפייה נוספת ומרגשת,יש לי בן ובת-כך שמה שיבוא-ברוך הבא/ה... מה שבטוח שכבר יש שם-שמש-אח/ות לענן-הבת וקשת הבן...

אשכר ש

New member
אכן הבאה בתור ../images/Emo13.gif

איזה יופי! מבאס שאין אופציות לדרומיות הרחוקות...

אשכר ש

New member
שירשור תל"מ../images/Emo70.gif

אני מחדשת את שירשור התל"מ כי הוא כבר לא קופץ ויש שם כמה הודעות שלא קיבלו התייחסות עקב החג...

למעלה