אני לא יודעת איזה תמונה לשים
N NO NAME 4 New member 27/5/04 #21 חחחח.. נשבעת לך.. ניסיתי גם לשים עוד תמונה של בריאן וזה לא הצליח לי.. ועכשיו ניסיתי לשים תמונה אחרת.. מלפני שבועיים וזה עושה לי כאילו לא מוצא את הדף..
חחחח.. נשבעת לך.. ניסיתי גם לשים עוד תמונה של בריאן וזה לא הצליח לי.. ועכשיו ניסיתי לשים תמונה אחרת.. מלפני שבועיים וזה עושה לי כאילו לא מוצא את הדף..
N NO NAME 4 New member 27/5/04 #24 חחח.. נכון.. ואני לא מצליחה יותר.. וחוץ מזה, את כבר יודעת איך אני נראית.. חח.. יותר מידי טוב... חחח... וגם קארין.. אני איתה בבתי ספר מכיתה... א'... וואי, הרבה זמן.. חח..
חחח.. נכון.. ואני לא מצליחה יותר.. וחוץ מזה, את כבר יודעת איך אני נראית.. חח.. יותר מידי טוב... חחח... וגם קארין.. אני איתה בבתי ספר מכיתה... א'... וואי, הרבה זמן.. חח..
K KaRiNoooSH New member 27/5/04 #28 ../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gifיפיווופההההה אנחנו באמת מכירות הרבה זמן..!! התמונה מהיומוללדת של שולה נכון???
../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gifיפיווופההההה אנחנו באמת מכירות הרבה זמן..!! התמונה מהיומוללדת של שולה נכון???
K KaRiNoooSH New member 27/5/04 #32 ../images/Emo67.gifאוי אוי סתמי... נזכרתי שהבאת לי את האדידס לפורים..איזו חמודה!!
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 27/5/04 #31 ../images/Emo163.gifגאאאאאאאאאאד איזה יפהההה גם לךךךךך שיאוווווו איזה שיעררררר גאדדדדדד עלק לא יפה!!! את מדהייייימההההההה!!!!!! כמו מושלמונית שלייייי
../images/Emo163.gifגאאאאאאאאאאד איזה יפהההה גם לךךךךך שיאוווווו איזה שיעררררר גאדדדדדד עלק לא יפה!!! את מדהייייימההההההה!!!!!! כמו מושלמונית שלייייי
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 27/5/04 #34 ../images/Emo163.gifטוב אני זזה ביי מושלמונית שלי ביי מדהימווונת....
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 27/5/04 #37 ../images/Emo163.gifבייו'ש מתוקה../images/Emo25.gifמוואאאהההה אההה.. ואולי אני לא יחזור היום אזזזזז אני רוצה להגיד לכם שיהיה לכם מבחן קל שתצליחווו אממ... ו-...
../images/Emo163.gifבייו'ש מתוקה../images/Emo25.gifמוואאאהההה אההה.. ואולי אני לא יחזור היום אזזזזז אני רוצה להגיד לכם שיהיה לכם מבחן קל שתצליחווו אממ... ו-...