שירשור תמונות מצחיקות!!!

יש לי בבית ואני בביצפר../images/Emo10.gif

אז אח"כ בבית אני ישרשר לכאן....הולך

Vdrums

New member
נו באמת יש פורמוים לשטויות האלה....

לשים תמונות ישנות מלפני שנה זה ממש משעמם..

Vdrums אם אתה לא יודע...

אנחנו פורום מפרגן כזה.....כמה שפחות מריבות...ואם כבר יש מריבות בנושא הדת...למה לעשות עוד כאלה
או למה ליצור זעם
מעצבן אותך
אל תגיב....תגיד ליויו או שי במסרים והם יחליטו מה לעשות עם ההודעה....אנשים....בבקשה....בלי מריבות מיותרות

Vdrums

New member
לא רבתי, הבעתי את דעתי לגבי

השירשור הזה. אני מפרגן לכולם אבל לדעתי זה מיותר לשרשר תמונות על חצי עמוד.

מתנדב

New member
Vdrums, בא נאמר שאתה צודק במאה אחוז

עדיף לעשות את זה בפינה של משעוממת11, ולא כל פעם לפתוח שרשור אחר הדומה לזה, פעם בשבוע בפינה של משועממת11, אפשר לעשות את זה, מעבר לזה אני לא חושב שיש צורך בזה....

זה לא נכון שי...

אני חושבת שתסכים איתי שכל הפורום הזה מלא מריבות ובעצם זה מריבה אחת גדולה...כמה שזה אולי לא נראה לך, זה כן
אז שעוד מישהו יעשה פעם ב...זה לא כזה נורא
זה סתם חביב כזה....תקראו לזה "הפסקת אש"

מתנדב

New member
משועממת, הפורום לא מלא מריבות...

ממש לא, אני לא רואה כאן אפילו מריבה אחת, יש כאן ויכוחים בין שני הצדדים, וויכוחים זה דבר שמתאים לפורום הזה, ובגלל זה אנחנו מתכנסים כאן בפורום, בשביל להבין את הצד השני, וכשישנם דברים שלא מבינים מתווכחים... אך יש הבדל רציני בין ויכוח לבין מריבה, כך שההגדרה של מריבה זה הגדרה מוטעית לדעתי...

lala897

New member
כל ההידברות בחן דתיים לחילוניים

חייבת להיות על נושאים שהם במחלוקת אחרת זה סתם כמו לדבר עם חברים ואין את ההדגשה על דתיים או חילונים.לא?

שיריה

New member
ללה יקרה,

המטרה של הפורום היא לגשר על הפער בין דתים לחילונים, אז לא חייב לדבר על נושאים שיש בהם מחלוקת. לדעתי תמיד טוב יותר לדבר דווקא על הנושאים המשותפים לנו. על המחלוקות לעולם לא נסכים, ואחרי הכל אנחנו עם אחד.

למעלה