19
N NoWords New member 10/9/05 #19 אבל לא סיימתי! ../images/Emo9.gif ותודה, אני שמחה שאהבת יש הרבה תמונות של גוון שאנחנו לא מכירים וחבל בעצם, אז הבאתי הנה מה שמצאתי
אבל לא סיימתי! ../images/Emo9.gif ותודה, אני שמחה שאהבת יש הרבה תמונות של גוון שאנחנו לא מכירים וחבל בעצם, אז הבאתי הנה מה שמצאתי
ס סקייטר גירל New member 10/9/05 #25 את הרוב אני מכירה דווקא=]ובאמת חבל שיהיו אנשים שיפספסו את התמונות האלה,אני אוהבת את 7 גם אבל היא לא חדשה לי
את הרוב אני מכירה דווקא=]ובאמת חבל שיהיו אנשים שיפספסו את התמונות האלה,אני אוהבת את 7 גם אבל היא לא חדשה לי
ס סקייטר גירל New member 10/9/05 #29 ../images/Emo24.gifברור שלא את כולם../images/Emo2.gif עשית עבודה נהדרת,האהובות עלי היו אלה שהכרתי,נכון שהיא ממש יפיפייה בתמונה שהיא צוחקת [נדמה לי 2 ]
../images/Emo24.gifברור שלא את כולם../images/Emo2.gif עשית עבודה נהדרת,האהובות עלי היו אלה שהכרתי,נכון שהיא ממש יפיפייה בתמונה שהיא צוחקת [נדמה לי 2 ]
ל לעלעלעלעלעלעלעלעלעלע New member 10/9/05 #31 אוף! לא פייר! היא כל כך יפהשזה מדאיג! ואיזה בטן.. וואי מה בנאדם היה עושה כדי לקבל בטן כמו שלה..
ס סקייטר גירל New member 10/9/05 #32 שמעו זה עניין של טעם,לדעתי הבטן שלה מרשימה,אבל יש בחורים שלא אוהבים שטוחות כאלה
D dilan angel New member 11/9/05 #33 וואי נעמה איזה שרשור../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif פשוט תמונות מדהימות!! את הרוב אני לא מכירה... אין לי מילים היא כזאת סקסית יבע$@#@!%$%$^%#@ טנקס
וואי נעמה איזה שרשור../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif פשוט תמונות מדהימות!! את הרוב אני לא מכירה... אין לי מילים היא כזאת סקסית יבע$@#@!%$%$^%#@ טנקס
N NoWords New member 13/9/05 #36 בבקשה לכולם! ../images/Emo140.gif אני יכולה לעשות כל כמה זמן שירשור תמונות כזה של כל מיני תמונות יפות-מיוחדות-חדשות-ישנות-מוזרות מדי פעם
בבקשה לכולם! ../images/Emo140.gif אני יכולה לעשות כל כמה זמן שירשור תמונות כזה של כל מיני תמונות יפות-מיוחדות-חדשות-ישנות-מוזרות מדי פעם
ס סקייטר גירל New member 13/9/05 #37 בכיף,אני אומרת בתחילת שבוע או בסופי שבוע=]יחד עם השירשור סיכום שבוע שלי[שהנתיים אין טעם לפתוח אותו ]