אני הצטלמתי איתך.
פ פָּשׁוּט אלונלה New member 8/7/05 #54 אהא... ../images/Emo11.gif *מסתכלת עליכם במבט של WTF ומתרחקת באיטיות*
ה השנייה מנצר האחמיות New member 6/7/05 #33 אלון,אני בעד שתבהיר להם|ג'ירפה| את העובדה שאתה שלי.שמאז הפעם הראשונה ששמת תמונה היית שלי,וזה יהיה ככה עד מותך.ברור?!
אלון,אני בעד שתבהיר להם|ג'ירפה| את העובדה שאתה שלי.שמאז הפעם הראשונה ששמת תמונה היית שלי,וזה יהיה ככה עד מותך.ברור?!
C Cherry I New member 5/7/05 #9 אלונע, אהבת ת'קטע של התמונות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif וכמובן, גם אני אוסיף תמונע שלי. כשהייתי קטנע
אלונע, אהבת ת'קטע של התמונות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif וכמובן, גם אני אוסיף תמונע שלי. כשהייתי קטנע
C Cherry I New member 5/7/05 #11 בלאט, יש השיר שלנו. עוד 5 דקות בדיוק מתחיל השיר שלנו. נא לא להפריע. לסיום - עוד תמונע בת מצווה, עוגה, מזמן.
בלאט, יש השיר שלנו. עוד 5 דקות בדיוק מתחיל השיר שלנו. נא לא להפריע. לסיום - עוד תמונע בת מצווה, עוגה, מזמן.
F Free Lancer New member 6/7/05 #18 ../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif אני הבן. וזאת עם החולצה הורודה זאת בת
F Free Lancer New member 6/7/05 #21 ../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif
ה השנייה מנצר האחמיות New member 6/7/05 #30 שיהיה:\|ג'ירפה| טובנו,דור צילם וכאלה.אז דור מוכשר,ויצאה תמנוה כל-כך יפה.