שירשור תמונות של נעמה

בלי לריב....

ודרך אגב מה זה צריך להיות "שרשור של נעמה" אתה רוצה להבריח אנשים מהפורום הזה?????

ori 15

New member
../images/Emo98.gif כן...

אני לא חוסם כ"כ מהר.... צריך לחשוב פעמיים לפני שעושים דברים שלא ידרדר לרמות נמוכות יותר וזה הכל

ori 15

New member
תודה על התמונות ../images/Emo8.gif

מבקש את דעתכם
רוצים שאפתח את הגלריות ושם נוכל לעלות כל התמונות על התכנית,הזוגות וכו' ? כמובן שגם בפורום נוכל להעלות - אבל אם מישהו ייחפש ספציפית הוא יוכ בקלות
מה דעתכם

shlomov2001

New member
בקשה קטנטנה (תגידו לי השתגעתם?!)

אני לא מאמין שלאף אחד לא מפריע שזה תמונות מהאתר הרשמי. במקום להציף את הפורום, אפשר לתת לינק לדף עם התמונות. אורי, לא שמת לב שזה מופיע באתר הרשמי?

טיפקסית

New member
חבר'ה אין צורך לשים את התמונות כאן

כל התמונות שתרצו יהיו באתר הרשמי וניתן להגיע אליו בקלות יתרה אז בבקשה לא להציף כאן עם התמונות אני מבקשת בכל לשון של בקשה. זה גם גורם להצפה כמו ששלמה כבר אמר אז בבקשה בואו נהיה מסודרים. תודה מראש

ori 15

New member
אני מודע לכך...

אבל אם אנשים ממש רצו לשים את התמונות אז בכיף... יהיה יותר מסודר לתת קישורים לתמונות אז רגע, אתם לא בעד פתיחת גלרייה? כי לפי מה שאתם אומרים, שלא צריך את הגרלייה כי יש גרלייה באתר הרשמי

אני חושב שצריך גלרייה....

יותר נוח שיהיה שם..... באתר הרשמי התמונות מפוזרות... וחוץ מזה שבן אדם חדש נכנס, למה שלא יראה תמונות מהסדרה פה... במקום ללכת לאתר?

אוי נו באמת..

אורי, קודם כל מה שלומך? הכל טוב? איך עובר החג? אז אני מקבלת בשמחה רבה את ההצעה הכי הגיונית שהיא שלך בעצם. תפתח גלריה מיוחדת לתמונות של משתתפי התוכנית, בלי שום לינקים פה. בשביל זה יש בכל פורום גלריה, אז גם פה יכולה להיות. חג שמח

למעלה