כנ"ל.
R Red Sun New member 18/12/05 #460 הנה, טלי חסכה לי את הצורך להעלות תמונה. אני ההיא שמחזיקה את הבלון. התמונה הראשונה, אגב, מקסימה.
O O a s i s 3 New member 16/12/05 #166 אחרי התלבטות קשה, אני. זהירות אוכלת פרוזן. בקרוב (עוד דקה ) תמונה יותר ברורה שלי.
O O a s i s 3 New member 16/12/05 #168 עוד תמונה. אני הימני, עם השיער החום, החולצה השחורה, והמכניים המגניבות שלי שלא רוצים אותם . נו, המכוערת מבין כולן שם. התכופפתי בתמונה הזאת, והחולצה התקמטה אז זה דומה לקרס או משהו כזה. או שאני סתם שמה לב לפרטים הקטנים.
עוד תמונה. אני הימני, עם השיער החום, החולצה השחורה, והמכניים המגניבות שלי שלא רוצים אותם . נו, המכוערת מבין כולן שם. התכופפתי בתמונה הזאת, והחולצה התקמטה אז זה דומה לקרס או משהו כזה. או שאני סתם שמה לב לפרטים הקטנים.
O O a s i s 3 New member 16/12/05 #173 ימנית* וגיליתי כרגע שזה בעצם התיק, לא החולצה שהתקמטה וכדי שתראו את המכנסיים... ( התמונה עצמה זוועתית, ובדיוק הזזתי את השיער מהפרצוף. המ...)
ימנית* וגיליתי כרגע שזה בעצם התיק, לא החולצה שהתקמטה וכדי שתראו את המכנסיים... ( התמונה עצמה זוועתית, ובדיוק הזזתי את השיער מהפרצוף. המ...)
א אחלום לנצח New member 16/12/05 #176 ../images/Emo85.gifאת כה יפה../images/Emo99.gif תעשי לי 10 פרות+רפת
א אחלום לנצח New member 16/12/05 #175 ../images/Emo85.gifאת סתם שמה לב לפרטים הקטנים ואם כבר, גם אני פרט קטן שמכער את התמונה אבל יסלחו לי על זה. [מקווה.]
../images/Emo85.gifאת סתם שמה לב לפרטים הקטנים ואם כבר, גם אני פרט קטן שמכער את התמונה אבל יסלחו לי על זה. [מקווה.]
א אחלום לנצח New member 16/12/05 #171 ../images/Emo85.gifככה את יפה../images/Emo99.gif זה מה שאת צריכה נמ, את יפה בכל מצב
S school stil sux New member 17/12/05 #362 אני לא פריק פעם הייתי שומע מטאל ולובש חולצות של להקות ועכשיו אני סתם רגיל וכבר יש לי שיער קצר
א אני חסרת שם New member 16/12/05 #245 אתה יפה../images/Emo9.gif ודומה באופן מפחיד למישהו שאני מכירה הגיטרה שלך