לא היה ספק(:
J Jerald_Admonds New member 16/12/05 #184 Fucking cool! ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif קבל ח"ח וציונים גבוהים בכל הקטגוריות.
D danny girl New member 16/12/05 #144 שאלה לי לניב.. אמ.. למרות שאני לא טובה בזה או משהו, תרשה לי קצת לערוך את תמונה מס' 8 ולשים אותה פה?
ה הרמיוניDanger New member 16/12/05 #191 היי, זה בגן העיר ../images/Emo12.gif אני עושה שם ביוטופ עטלפים, כמה משעשע עכשיו הכל ברור לי, פשוט לא הגענו בשעה הנכונה של היום (בדיחות ביוטופ מפגרות. ממ.)
היי, זה בגן העיר ../images/Emo12.gif אני עושה שם ביוטופ עטלפים, כמה משעשע עכשיו הכל ברור לי, פשוט לא הגענו בשעה הנכונה של היום (בדיחות ביוטופ מפגרות. ממ.)
ה הרמיוניDanger New member 16/12/05 #247 לא ../images/Emo12.gif אמורים לקחת אותנו? עשיתי עם "החברה לביוטופים" או איך שלא קוראים להם האלה עם הלוגו של דינוזאור
לא ../images/Emo12.gif אמורים לקחת אותנו? עשיתי עם "החברה לביוטופים" או איך שלא קוראים להם האלה עם הלוגו של דינוזאור
N Nimst New member 17/12/05 #311 אה.. אני עשיתי עם חברה אחרת אז אולי לא. אבל זה ביוטופ נחמד, בכל מקרה. את יכולה להיעזר בשלי אם בא לך.