שירשור תמונות!!!

יא יסמינוש.

תמונה ממש יפה.
ויש תמונה של גם בעיתון של נסציונה!!

orlupo

New member
מהה? זה המרוץ לפיד הראשון שלך???

באמת שזה גורם לי איכשהו קצת פחות להתאכזב אם לא אצא השנה למרוץ ואני שישיסט וזה היה אמור להיות המרוץ הראשון שלי...

SoulDancer

New member
כנראה שלא../images/Emo7.gif

אף פעם לא אצא למירוץ לפיד.. משהו ממש לא רוצה שאני אצא.. אני לא מסוגלת לדרוך על הרגל...אני לא יוצאת=/

L I L O C H

New member
יסמין../images/Emo70.gif

לא קבענו שתקני חאקי חדש עוד לקורס מדריכים
חחחחחח
וניתראה במרוץ, מחר=]] אוהבת

assafein

New member
אני../images/Emo13.gif

שם: אסף שכבה: שביעיסט.. סניף: נילי-נעלה תפקיד: מדריך ה' סימן זיהוי: הרבה שיער מעט מוח
התמונה עם המנהלת פורום החביבה(בעיקר כי המחשב עם כל התמונות חוץ משל השבוע האחרון מקולקל)

noamsheron

New member
חחחחח הרבה שיער מעט מוח../images/Emo3.gif

זה היה משעשע.. [הכל בצחווווק
]

sapppppp

New member
גמאני!!!

אוקי.. אחרי מלחמה קשה עם האינטרנט, ובתקווה שבאמת אני אצליח להעלות תמונה שלי... שם: ספיר גבאי שכבה: חמישיות סניף: נילי (נילוש השולאט אחמ יעלXD) תפקיד: מדריכת ז' סימן זיהוי: ממ.. לא יודעת אני אחשוב על משהו. תמונה באחד מימי הפעילות הרבים בהם ספיר הביאה מצלמה. נ.ב. אסף תודה רבה על העזרה. נ.ב.ב. זה לא אומר שאתה כבר לא חובב ורוד

sapppppp

New member
יאי^^ הצלחתי

ובגלל שאני לא כ"כ אוהבת את התמונה הזאת... בא לי עוד תמונה!! נראה מי יצליח לזהות את הסניף שבו זה צולם, אם לא מתייחסים לעובדה שכתוב למעלה ראשון מערב ואפילו יש את שי מאחורה... ח"ח לצלם

yaelula94

New member
תסתכל היום...

זה אחד הדברים היפים(כן בטח) כמעט כמו הקופסא שאתה עשית...

assafein

New member
סליחה???../images/Emo2.gif את מזלזלת בקופסאת חמניות המדהימה?

רואים שאת לא יודעת אומנות, מהי

sapppppp

New member
חחח מצחיק אתהXD

אם נופר חלילה וחס תחזור עם טרואומות שישארו איתה לכל החיים זה אך ורק בגלל הקופסא של החמניות.. --------------- לסניף נילי יש בחידות פרטיות.. קול!

למעלה