אתה מודע לזה שלפי ההלכות אסור לקעקע את הגוף.. אז למה אתה עושה מגן דוד? נשמע לי מוזר כל העסק.
D Dtiup New member 11/9/06 #31 אתה מודע לזה שלפי ההלכות אסור לקעקע את הגוף.. אז למה אתה עושה מגן דוד? נשמע לי מוזר כל העסק.
I idk New member 11/9/06 #32 אבל ההלכה התגמשה קצת- עדיין אסור, אבל יהודי שמובא לקבורה ויש לו קעקוע- מקלפים אותו (בצורה עדינה, אבל מקלפים)
אבל ההלכה התגמשה קצת- עדיין אסור, אבל יהודי שמובא לקבורה ויש לו קעקוע- מקלפים אותו (בצורה עדינה, אבל מקלפים)
C Carcass New member 11/9/06 #33 לא מקלפים. בדקתי את זה טוב והתייעצתי עם איזה רב. בהכנות לקבורה,מגהצים את האיזור המקועקע עם מגהץ קיטור,עד שכל האיזור בעצם שרוף ולא נשאר זכר לקעקוע.
לא מקלפים. בדקתי את זה טוב והתייעצתי עם איזה רב. בהכנות לקבורה,מגהצים את האיזור המקועקע עם מגהץ קיטור,עד שכל האיזור בעצם שרוף ולא נשאר זכר לקעקוע.
K K C New member 12/9/06 #34 הקעקוע לא נעשה מזיקה לדת למרות שיש זיקה, אלא מציונות. בקשר להלכות, אני אוכל לפתוח פרק שלם על הנושא הזה, אבל אני אסכם את הכל במשפט "איש איש באמונתו יחיה".
הקעקוע לא נעשה מזיקה לדת למרות שיש זיקה, אלא מציונות. בקשר להלכות, אני אוכל לפתוח פרק שלם על הנושא הזה, אבל אני אסכם את הכל במשפט "איש איש באמונתו יחיה".
C Carcass New member 10/9/06 #20 טוב מקודם הצגתי את יהודה, עכשיו אני מציג בפניכם את שמשון,החבר היותר ותיק שלי,ביום שהוא נוצר.