SIR PSYCHO SEXY תרגום ../images/Emo18.gif
מבחינה חוקית רובכם כאן קטינים אז אני לא יודעת אם זה בסדר לכתוב את התרגום פשוטו כמשמעו. הדס...תחליטי את... כשתרגמתי ניסיתי מאד להשאר נאמנה ל"רוח הפואמה" ולאו דווקא לתרגם מילה במילה. יש אווירה בקטע הזה-חשוב היה לי לשמר אותה. וגם את המקצב המיוחד של הקטע הזה. לפני המון המון המון זמן לפני הרוח והשלג הלבן חי לו איש,חי לו איש-מכיר אותו חי לו פריק של הטבע- האדון סייקו אדון סייקו הסקסי-זה אני לפעמים אני מרגיש שבא לי לצרוח הוא פריק של הטבע אבל אנחנו אוהבים אותו הוא פריק של הטבע אבל אנחנו משחררים אותו במעמקי גן-עדן עומד שם עם זקפה מדממת השטן בתוך הזין שלי ושדים בזירמה שלי אלוהיי הטוב הלא זו תהיה מעילה בחיי שחווה נתנה סיבה טובה טוסיק חמוד נראה טוב מכדי שלא למשש קצפת הואגינה חמה יותר מאש אני הנותן כי היא המקבלת אנ'לא מתנתק לפני שהיא מסופקת גורם לה לחוש מעבר ליכולתה ומפסיק לרגע קל רק כדי לשגע אותה אבל אז ממשיך עמוק לתוכה. אדון סייקו, אדון סייקו-יה! הוא הגבר שפגשתי איזו פעם אדון סייקו,אדון סייקו-יה! הוא הגבר שהשאיר אותי נפעמת אדון סייקו,אדון סייקו-יה! הוא הגבר,הוא הגבר,הוא הגבר. הוא פריק של הטבע ואנחנו... עצרה אותי גברת שוטרת בזמן נהיגה היא אמרה לי צאת ולפשק ת'רגליים ואז נסתה לקבל תחושה... היא היתה לבושה כולה בכחול וואו כמה שהיא נראתה טוב היא הצמידה לתחת שלי את האלה השחורה אני אמרתי "מה קורה, עכשיו תרביצי מציצה" כמו תיש שמרביע כבשה היא פעתה קלות כשידי נחה על גופה בין רגליה רטוב וחמים יכולתי להרגיש אותה מבעד למדים הרמתי אותה על הניידת פתחתי, הפשטתי, "את נהדרת" הרמתי אותה כמו יחידה מובחרת הפכתי פאי דובדבן לריבה שניגרת ~פזמון~ הי אהובה פריקית של רוק, את יפה חושב עלייך, החזיקי אותי ערום בין זרועותייך בין רגליך, בתוכך אני מוכן להרוג כדי להיות איתך להתנשק איתך מתגעגע אלייך אני אוהב אותך השכיבי אותי......... גלים יורדים של עונג מעודן אהבתך היא מעבר לכל אומדן חמוקיה מתמזגים לכדי פלא מושלם. שמע ישראל אלוהיי האחד אם רק אוכל לבקש דבר אחד עשה שאשאר כך לעולמים לא רוצה טריפים או סמים אחרים רוצה רק בחורות קינקיות עם שוט שכל מה שמעניין אותן זה עליי לעלות גזע העץ והשרף המתוק עכשיו אני עף רחוק רחוק אוווו זה כל כך נחמד כאן אני חושב שאשאר לאיזה זמן. <סולו גיטרה.אחד מהמדהימים ביותר של הפפרס> כל הזכויות שמורות