שירשור AMV*ייאי*

שירשור AMV*ייאי*

וכדי *לנסות* להוציא אותנו מהבאלגן הזה ולהחזיר אותנו *איכשהו* לשיגרה הישנה, אני גאה ליפתוח בזאת,את השירשור האהוב עליי ביותר (חוץ מחידון על הרכב הדם, אבל את זה נעזוב בינתיים-זה פאקינג פורום בליץ' >_<) שירשור AMV'S@#%!@$#^#@$& מי שלא יודע- AMV= ANIME MUSIC VIDEO כמו שIAMV=ISRAELI ANIME MUSIC VIDEO שהיא הקבוצה המושלמת לAMV ואתם חייבים לינשום,לאכול ושתות את AMV שלהם@!#$~%!@%$@#!^ ~פירסומתסמויה~ אז...שרשרו כאן AMV'S שאתם הכנתם, שאת ראיתם ואהבתם או סתם מצחיקים. שימו לב! מכייוון שזה פורום בליץ', אנחנו משרשרים כאן רק AMV'S של בליץ' (נאנו דה~). אם יש לכם AMV'S אחרים אז אתם מוזמנים לגשת לקומונע של הAMV'S ולהציף שם כמה שבא לכם (זה רק יעזור להם, הקומונע הזאת כימעט ומתה ~.~). שימו לב! אתם חייבים, אבל חייבים לסמן ספוילרים, במידה ואתם לא זוכרים את כל הפרקים שבהם הופיעו הקטעים הספציפיים אתם יכולים ליכתוב ספוילר עד לפרק הכי גבוהה שם. לדוגמה- אני עושה AMV על משהו שכולל פרקים שאני לא זוכרת איזה הם, אבל אני יודעת שהפרק הכי גבוהה שם הוא 59, אז אני כותבת
עד לפרק 59. הו,הו, קיפי ורותם תתגאו בי! השתמשי בהאנטר!

מיאו~ AMV'S של הקבוצה-

או יותר נכון שלי כי אף אחת אחרת לא עושה AMV'S של בליץ' חוץ ממני XD

נו באמא'שכם, קצת שיתוף פעולה 0.0

אם אנחנו רוצים להחזיר את הפורום למצב הנחמד הקודם אנחנו צריכים להתחיל לתפעל כרגיל 3: חלאס עם הדיונים.

ועכשיוAMV'S של סקארי הגיימושימושלם~

(דיי,הוא בן אדם גאון. הוא פשוט גאון.ויש לי אותו במסנג'$#%#$^@#)

כוס#^%@#*&@%#6

תפוזונות^#@^%#%%@#&#@% אני העלה את הקליפין שלו אחר כך אני ממש עייפה עכשיו מכל זה -.-

אני. היחידה. שמתעניינת.בזה.כרגע?

;; טוב לסקארי יש רק עוד קליפים של אנימות לא מזוהות ופמא אז אני העזוב אותו עכשיו והעבור לקליפים אחרים.

../images/Emo15.gif לא, אני כרגע מכינה אחד

ואני משרשרת לפה אחד מצחיק בטירוף. רנג'י, נתפסת על חם http://youtube.com/watch?v=hS6rIe5nFto&search=if%20i%20were%20gay

נו זה אחד מהקליפים של סקאר >_<;

ואם את כבר מכינה קליפים...ניצנע, התיצתרפי לקבוצה שלנו?!;;

shui chan

New member
ראיתי רק את פלנט הל

[זה שאמרת שלדעתך הוא הכי יפה] והוא באמת מצויין 3> בעיקרון מה שהיה הכינחמד שלא היו כתוביות :) זה תמיד נורא מפריע לי ^^"

כן גם לי...אני גם מנסה להשיג

עכשיו תוכנה שתוריד את הכתוביות או פרקים בלי כתוביות אבל אני צריכה לחכות בשביל זה....

מי שצופה בכולם- מקבל 20 עוגיות#$^!5

של אמא שלי! נו לבנדר טעמה אותם >_< תישאלו אותה!

לבנדר א

New member
לא טעתמי. >:

את סרקת אותם ושלחת לי תמונה, הדבר היחידי שעשיתי היה להזיל ריר. ;;

נוווווו אמרתי לך. תדפיסי את זה. גם

ככה זה אותו טעם. סתםסתם אבל העוגיות של אמאשלי באמת טעימות@#%GTRT@#Q%^%&$%*^ רוני יודעת! כן! רוני! וגם טלצ'אן!

cRitiCaL KitTy

New member
לא אכלנו את כולן?../images/Emo191.gif

איך תתני לעוד אנשים? ~מדמיינת יובל מעבידה אמאיובל~

ניראה לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לנו מחסן שלם שלהן!!!!!!!!!! טוב אני חושבת שיש לנו מחסן שלם שלהם@___________________@ אם לא אז לאמא יש עבודה. ואם לא לאמא- אז לי. אבלא נורא!!!!!!נו!!!!!!!!! זה עוגיות!!!!!!!!

למעלה