שירשור AMV*ייאי*

Serf SaN

New member
תנכיות זה כל כך לא. O:

ויובל, אם לא תורידי את מה שכתבת עלי בחתימה שלך, אני נשבע לך...אני אתיישב עליך! --; [למרות שלפי החלום שלי, ואיך שאני מדמיין אותך עכשיו...זה לא כל כך אפשרי. ם_O ]

באמ'שלי

עוד אחד קורא לי פקאצה אני קורעת לאמ'אמ'שלו ת'צורה. אני אולי מדברת כמו ערסית אבל זה רק גנים בארשבעיים! זה טיבעי אצלי. אני פריקית! אני הולכת עם שחור, ג'נסבאגי דגמחים וקולרים! אני עומדת בהפסקות על השולחן, וצורחת שירים של סיסטם אוף אה דאוון. אני _פ-ר-י-ק-י-ת_. ><; ואתם יודעים מה? *חוזרת עוד 5 דקות*

רואה?! אתה עדיין שם!

תמיד יש לך מקופ וזמן אצלי
מושי שכמוך ^__^

שגיאות כתיב X_X

אני אתקן את זה ~.~ אני דיי עיחלגת באנגלית XD אבל אני משתדלת(!!!)

Serf SaN

New member
לא דמיינתי.

אבל עכשיו כן. ;; ת'אמת שלא. היא סתם הייתה פאקצה בלבוש שחור. יכולות להיות כאלה, נכון? ;~;

X__________________X

אתה לא רציני נכון? XD חוטיני XDDDDD אני לא מעזה לצאת החוצה עם כפתור פתוח בחולצה 00; לאמא שלי לא נוח לצאת איתי בגלל שאני ככהXD

marinaaa

New member
איך ככה?../images/Emo110.gif

דיסלקטית או עם חוטיני? סתםסתם. אז מה יובל.. איך זה להופיע בחלומות של אנשים שלא ראית בחוטיני? איך ההרגשה? (מ1 ועד 10)

מה אני אגיד לך? יש פעמים שזה פשוט

מעצבן כי זה ניכנס עמוק מידי... סתםסתם אמ...7 P:

shui chan

New member
אם דיברת אליי קוראים לי רעות ^^"

אבל בכל מקרה.. תודה רבה על המאמץ :)ו אולי זה לא ממש קשור אבל אם כבר בקליפים אנחנו דנים הקליפ השיר תמיד מעלים לי חיוך על הפנים. פעם ידעו לענטז http://www.youtube.com/watch?v=GAG7FZ5RBN4&search=Village%20People%20go%20west [בכלליות - קליפים של הווילג פיפול משפרים את המצב רוח פלאים XD]

כוס$%^&YEG%&$E&*%

התבלבלתי -_-; כל הזמן יוצא לי לישכוח שמות והשם רותם מרחף לי כבר יותר מידי זמן בראש @__@ גומנסאי >_<

למעלה