אנחנו היינו במריוט מקסים ומומלץ בחום! עד היום אני חולמת על ארוחת הבוקר בביזנס לאונג'...
ש שרוצקי New member 2/3/17 #21 אנחנו היינו במריוט מקסים ומומלץ בחום! עד היום אני חולמת על ארוחת הבוקר בביזנס לאונג'...
ש שרוצקי New member 5/3/17 #25 אכן. זו הייתה החתונה שלנו למיטב זכרוני (עברו 4 שנים וגם הייתי אז בשיאה של טפשת ההריון) ההבדל במחיר בין חדר רגיל לאקזקיוטיב היה יחסית זניח ולגמרי שווה את זה כי זה התקזז עם מחיר הארוחות במלון - ככה אכלנו בחינם בלאונג' אוכל מצוין ובכמות ומבחר מאוד מכובדים
אכן. זו הייתה החתונה שלנו למיטב זכרוני (עברו 4 שנים וגם הייתי אז בשיאה של טפשת ההריון) ההבדל במחיר בין חדר רגיל לאקזקיוטיב היה יחסית זניח ולגמרי שווה את זה כי זה התקזז עם מחיר הארוחות במלון - ככה אכלנו בחינם בלאונג' אוכל מצוין ובכמות ומבחר מאוד מכובדים
N nולה על הישרדות 6 New member 1/3/17 #6 עוד מישהו נתקל בבעיה של לא להצליח לפתוח תגובה מהירה/ להסתכל על שאר התמונות כשמצרפים אלבום בהודעות, ויודע להגיד לי איך פותרים את זה? אהיה אסיר תודה .
עוד מישהו נתקל בבעיה של לא להצליח לפתוח תגובה מהירה/ להסתכל על שאר התמונות כשמצרפים אלבום בהודעות, ויודע להגיד לי איך פותרים את זה? אהיה אסיר תודה .