שירשור
חדש

dandi221

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

אני מאוד בעד לדעתי זה יהיה נחמד
ו... היה ובמקרה לא תוכלי לעשות, לא תהיה לי בעיה להחליף אותך חחחח
או שפשוט בחודש הבא אני אעשה
היי עלה לי הרגע רעיון מגניב
מה אם כל אחד יעשה בחודש שהוא נולד
כלומר החל מה-12 כי שלי תעשה את ה-11 כמובן, למשל אני אעשה בינואר
מה דעתכם

אין בעיה.חח

אז אני אעשה החודש ואת חודש הבא? לא רגע..ינואר זה עוד חודשים..או שאני ממתבלבלבלבלת.. למה מתי יש לך יומלדת
יודעת מה אולי נעשה חודש אני וחודש את
#אם אף אחד אחר לא רוצה

dandi221

New member
חחח../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

ינואר זה הראשון (22.1
|שליטעעעעה|) אז תעשי את החודש, אדם כמו שהוא אמר חודש הבא (דצמבר-12) ואז אני ומשם... כבר נראה!

../images/Emo207.gifהידעתם מה משמעות השם אליסה

מילאנו
ארז לכל אלו שידעו או רוצים לדעת..זה המקום לקרוא ולהבין: Noble : Teutonic Sane, truthful one : Greek Very intelligent, broadminded and a good listener. You are an ideas person, with a wonderful creative imagination who is always seeking practical applications to apply this to. Your intelligence means that you have great potential for business success if you can apply some discipline and caution. You enjoy sensual pleasures and with a natural restless nature and liking for adventure life is rarely dull with you around. וואווו----כמה
בבות יכולות להיות באישה אחת.חח.ח
לקוח מקומנת אליסה

ו../images/Emo207.gifנוסף...מה דעתו של דקס על ..

אליסה...מצטערת פשוט חשבתי שלשתף זה תמיד טוב אז כתבתי פה..מקווה שזה פסדר
אז דקס-הוא מהעונה השמינית...והנה מה שהוא חושב על אליסה מילאנו
ארז לכל אלו שידעו או רוצים לדעת..זה המקום לקרוא ולהבין: 'Working with Alyssa Milano, Jason Lewis says, has been a blast. "She's a sweetheart. She's been really, really great. I couldn't say nicer things about her..... Everyone in the production has been very nice and embracing, and Alyssa, she's been an absolute angel. She's really good at what she's doing - she's a good person." '
|כוכב|
|שמח|
חח.ח
לקוח מקומנת אליסה
|

dandi221

New member
../images/Emo6.gif טוב לדעת../images/Emo9.gif שהיא../images/Emo189.gif../images/Emo70.gif

למרות שאת זה כבר כולנו ידענו

always be me mc

New member
אף אחד אינו מושלם../images/Emo3.gif

אבל תודה רבה על פירוש השם אליסה שבהחלט נשמע מתאים לה! וגם על הציטוט של ג'ייסון לואיס(=דקס)

למעלה