אני עונה לך מאמי... הכל טופ נשמה מה איתך??
פ פצצת אנוש מגיל 3 ה New member 1/12/05 #22 חיחיחח..פיףףף.. אני בת עוד מעט 16 מאור עקיבא.. כן יש ליי.. [email protected]
T TOUSH New member 1/12/05 #25 חברים תתכוננו לעידכון שבועי מושקע ביותר סקירה על כל השבוע ופחות או יותר מפתיחת הפורום אני יעשה אותו לקראת 22:00 בערב..
חברים תתכוננו לעידכון שבועי מושקע ביותר סקירה על כל השבוע ופחות או יותר מפתיחת הפורום אני יעשה אותו לקראת 22:00 בערב..
ב ברוש הבובעע New member 2/12/05 #27 בנות!! קומונה לגיים בויז!! ממש משעמם שם אז אולי איתכן יהיה יותר עליז חח..
ב ברוש הבובעע New member 2/12/05 #28 יווווווווו../images/Emo99.gifאיזזה חלום מושלם.. חלמתי על היים בויזזזז איזה חלום מדהים אוף למה התעוררתי?! הייתי רוצה להמשיך איתו חח..
יווווווווו../images/Emo99.gifאיזזה חלום מושלם.. חלמתי על היים בויזזזז איזה חלום מדהים אוף למה התעוררתי?! הייתי רוצה להמשיך איתו חח..
א אור0312 New member 2/12/05 #29 אממממ זו לא את שששששש.. לא שאכפת לי אבל זו לא את שאמרת: "מספיק כבר לפתוח סתם שרשורים ללא טעם!!" שבת שלום!
אממממ זו לא את שששששש.. לא שאכפת לי אבל זו לא את שאמרת: "מספיק כבר לפתוח סתם שרשורים ללא טעם!!" שבת שלום!